Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΜΑΡΚΟ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0-1

| |

φωτογραφία

Νίκη παραμονής στην κατηγορία σημείωσε ο Παλληνιακός μέσα στο Μαρκόπουλο με 1-0 επί της απογοητευτικής Μαρκό, η οποία κινδυνεύει άμεσα!

φωτογραφία1Στη φωτογραφία διακρίνονται ο Γενικός Αρχηγός κος Γιαβρούδης Γρηγόρης και ο Πρόεδρος του Παλληνιακού κος Μερτύρης Παναγιώτης κατά την διάρκεια του αγώνα με την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους

Πιο οργανωμένη ομάδα η φιλοξενούμενη, δεν κινδύνευσε σχεδόν ποτέ από την μέτρια γηπεδούχο, που διατήρησε ελαφρά πρωτοβουλία κινήσεων αλλά δεν είχε καθόλου καλά τελειώματα. Ουσιαστικά η Μαρκό είχε δύο φάσεις στο ημίωρο του αγώνα (με Αγγελάκο και Γκαβασιάδη), που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα την άμυνα των αντιπάλων της. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Κοβάνη στο 7’, που σούταρε άουτ.

Στο 38’ ο Παλληνιακός κέρδισε πέναλτυ σε καθαρό χέρι εντός περιοχής του Γιάννη Σιδέρη, ο οποίος απεβλήθη καθώς ήταν τελευταίος παίκτης πριν η μπάλλα καταλήξει στα δίχτυα του Γερογιάννη. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα στο 39’ ο Ντρένοβα (1-0).

Στο β’ ημίχρονο η συνάντηση εξελίχθηκε με τους φιλοξενούμενους ελαφρά καλύτερους αλλά χωρίς σημαντικές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Ο διαιτητής Ζαχαρόπουλος (βοηθοί οι Λάμπρου, Γουργιώτης), ήταν γενικά καλός.

Μετά τη λήξη του αγώνα 3-4 οπαδοί της Μαρκό μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, πέταξαν πέτρες και επιχείρησαν να κτυπήσουν παίκτες του Παλληνιακού! Ευτυχώς, η επέμβαση του γενικού αρχηγού κ. Γαρείου και του προέδρου της Μαρκό κ. Μεθενίτη, αποσόβησε τα χειρότερα…

ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Πατσαούρας (46’ Φιωτάκης), Θ. Σιδέρης, Καβάσης (85’ Δημητρίου), Κωστής, Ρίζος, Ι. Σιδέρης, Φουστέρης, Αγγελάκος, Ρεγκάκος (46’ Δημογιάννης), Γκαβασιάδης.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Κούσης, Ρακιντζόπουλος (56’ Κούνας), Κοκκινάκης, Καρακάσης, Σιαδήμας, Ντρένοβα, Σκεντούλι, Κοβάνης, Ζώκος (70’ Παπασαράντος), Πάσσαρης (89’ Μπούρας).

http://neaepsana.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york