Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

«ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» : ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ κ ΑΔΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ( ΟΣΠΑ )

066

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ κου Γ. ΑΔΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ο.Σ.Π.Α.) ΣΤΙΣ 20/01/2013

«Καλημέρα σας, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά

Φίλες και Φίλοι, βιώνουμε στις μέρες μας μια μεγάλη οικονομική αλλά κυρίως κοινωνική κρίση. Όλοι μας όμως αναγνωρίζουμε, ότι πολλά χρόνια πριν κυριαρχούσε στην κοινωνία μας μια κρίση αξιών, η οποία μας οδήγησε μέχρι εδώ.

Σήμερα είναι καιρός να αντιληφθούμε, ότι από εδώ και πέρα τίποτα δεν θα είναι όπως πριν. Αν θέλουμε να επιβιώσουμε ως λαός και ως έθνος, πρέπει να αλλάξουμε. Να αλλάξουμε πρώτα τους εαυτούς μας σε ότι αφορά τον τρόπο σκέψης και νοοτροπίας και στη συνέχεια να αλλάξουμε τις δομές και τις διαδικασίες όλων των κοινωνικών δραστηριοτήτων μας.

Να ανακαλύψουμε ξανά τις αρετές και αξίες της φυλής μας, που τις έχουμε απωθήσει, δυστυχώς, στο υποσυνείδητό μας. Αρετές και Αξίες που επέτρεψαν στους Έλληνες όχι μόνο να επιβιώνουν αλλά και να μεγαλουργούν για χιλιετίες ως τα πέρατα του κόσμου. Τότε και μόνον τότε, θα βρούμε τη ΔΥΝΑΜΗ να αγωνισθούμε ενάντια σε κάθε σάπιο και τότε θα έχουμε ΕΛΠΙΔΑ να έλθουν καλύτερες μέρες.

Η «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» σας καλεί να συμμετέχετε σε όποια κοινωνική δραστηριότητα σας ταιριάζει, να αγκαλιάσετε τους συλλόγους και πάνω από όλα να προσπαθείτε να έχετε δική σας γνώμη γι’ αυτά που καθορίζουν τη ζωή τη δική σας και των παιδιών σας. Μην πιστεύετε αυτά που σας λέμε, ερευνήστε, ενημερωθείτε, διασταυρώστε και προσπαθήστε να ανακαλύπτετε την πραγματικότητα, αμφισβητείστε μας και πάρτε τις τύχες του τόπου μας στα χέρια σας.

Μας αξίζει και το μπορούμε, αρκεί να το πιστέψουμε!

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, εύχομαι να έχουν μια γόνιμη και αποδοτική για τον τόπο μας θητεία και να γίνει ο καταλύτης ώστε όλοι οι σύλλογοι να δυναμώσουν και να ανταποκριθούν στις ανάγκες των καιρών.

Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά, με Υγεία, Δύναμη, Αισιοδοξία και Ελπίδα»

Πόρτο Ράφτη, 23/01/2013

«ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ»

το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

www.dynami-elpidas.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york