Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Παλληνιακός - Ολυμπιακός Λαυρίου 4-1 [Βίντεο – Φωτογραφίες]

| |

Οι καλύτερες απαντήσεις δίνονται στα γήπεδα από τις ομάδες και ο Παλληνιακός εφάρμοσε κατά γράμμα αυτόν τον κανόνα πριν λίγη ώρα σκορπώντας στο γήπεδο της Παλλήνης τον Ολυμπιακό Λαυρίου, ομάδα της Δ’ Εθνικής, με το εντυπωσιακό 4-1 και πήρε την πρόκριση στους "8" του κυπέλλου!!!

Όταν γράφουμε ότι αυτή η ομάδα έχει και ταλέντο και δυνατότητες, φυσικά και το κάνουμε τυχαία ή για να χαϊδέψουμε αυτιά. Είναι μια πραγματικότητα και καλό θα είναι οι παίκτες μας να πάρουν τα πάνω τους και στο πρωτάθλημα για να ζήσουμε και φέτος πολλές περισσότερες όμορφες στιγμές…

Πάμε τώρα στο ματς του κυπέλλου που ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα και έστειλε τον Παλληνιακό στους «8» της διοργάνωσης (νοκ-άουτ).

Από το ξεκίνημα οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν αυτό το παιχνίδι. Και μόλις στο 5’, ο Ντρένοβα μετά από εκπληκτική πάσα του Κοβάνη, πλάσαρε εύστοχα απέναντι τον αντίπαλο πορτιέρο ανοίγοντας το σκορ.

Προτού καλά – καλά προλάβουν να συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι, ο Κοβάνης πρωταγωνίστησε ξανά κερδίζοντας πέναλτι στο 21’ και στο επόμενο λεπτό ο Σκεντούλη έκανε το 2-0.

Το τέρμα του Γιακάεβ Α. στο 32’ έβαλε τον Ολυμπιακό στο ματς (2-1) και ανάγκασε τους γηπεδούχους να οπισθοχωρήσουν στο δεύτερο μέρος για να προσέχουν πρωτίστως τα νώτα τους, αλλά ο επίλογος ήταν και ήσυχος (ψυχικά) και… γλυκός.

Στο 82’ ο Μπερτσιάς κέρδισε κι εκείνος πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο ίδιος κάνοντας το 3-1 ενώ στο 87’ ο Νικόλας φιλούσε και δεύτερο τέρμα στο ματς, όταν από κοντά δεν αστόχησε στο ριμπάουντ που μάζεψε έπειτα από την απόκρουση του αντίπαλου πορτιέρο σε ωραίο σουτ του Κοβάνη.

Κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 4-1, που στέλνει τους Παλληνιώτες στους «8» της διοργάνωσης.

Ο Κοβάνης έκανε μεγάλο παιχνίδι (μία ασίστ, ένα κερδισμένο πέναλτι και μια ατομική ενέργεια από την οποίαν προήλθε το 4-1) ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση ο Σκεντούλη και τα αδέρφια Μπούρα.

Σταθερός και ο Μπακόλας στο τέρμα όταν χρειάστηκε είχε θετικές επεμβάσεις ενώ όλα τα υπόλοιπα παιδιά κυμάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης.

http://palliniakosclub.blogspot.gr

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Μπούρας Παναγιώτης, Ρακιντζόπουλος (46’ Πάσαρης), Σιαδήμας, Καρακάσης, Μπούρας Ηλίας, Ντρένοβα (89’ Σταθόπουλος), Σκεντούλη, Παπασαράντος, Ζώκος (61’ Μπερτσιάς), Κοβάνης.

πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση

IMG_0366

IMG_0370 IMG_0368 IMG_0369 

http://pallinipress.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york