Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Ερχόμαστε!



Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα σήμερα στον αγώνα της Γερμανίας με την Ελλάδα για την φάση των 8 του EURO 2012 αφού πολλοί κάνουν λόγο για μια αναμέτρηση με πολλές παραμέτρους και εκτός των 4 γραμμών του γηπέδου. Παγκόσμιο είναι το ενδιαφέρον για την σημερινή αναμέτρηση.

Στις 21.45 η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Γερμανία στο «Arena Γκντανσκ» της Πολωνίας και η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θέλει να κάνει την έκπληξη και να είναι αυτή που θα πανηγυρίσει στο τέλος την πρόκριση στους 4 της διοργάνωσης.

Το «πειρατικό» είναι εδώ και είναι έτοιμο να «ξαναχτυπήσει» και να κάνει ολόκληρη την ποδοσφαιρική υφήλιο να παραμιλάει. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολη υπόθεση αφού οι Έλληνες διεθνείς γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Γερμανία είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης αλλά και του κόσμου. Ωστόσο, ξέρουν πολύ καλά από πρώτο χέρι, ότι μπορούν να τα καταφέρουν και να προκριθούν. Η Ελλάδα είναι ικανή για όλα και το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί πρόκληση για ολόκληρη την ελληνική αποστολή.

Οι πιθανές ενδεκάδες του αγώνα

Ο Λεβ πιθανότατα θα ξεκουράσει τον Μάριο Γκόμεζ, στέλνοντας τον Μίροσλαβ Κλόζε στην αρχική ενδεκάδα. Στις υπόλοιπες θέσεις, τερματοφύλακας θα είναι ο Νόιερ, δεξί μπακ ο Μπόατενγκ, αριστερό ο Λαμ και στόπερ οι Χούμελς (δεξί) και Μπανστούμπερ (αριστερό). Αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Σβάινσταϊγκερ (δεξιά), Κεντίρα (αριστερά), δεξιός ακραίος ο Μίλερ, κεντρικός ο Οζίλ και αριστερός ο Ποντόλσκι.

Από την ελληνική πλευρά ο Φερνάντο Σάντος κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει με τους Σηφάκη, Τοροσίδη, Τζαβέλλα, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Μάκο, Μανιάτη, Κατσουράνη, Σαμαρά, Σαλπιγγίδη και ίσως και με τον Σωτήρη Νίνη.

Χιλιάδες οι Έλληνες φίλαθλοι στο γήπεδο

Στο γήπεδο θα βρίσκονται πολλοί Έλληνες φίλαθλοι και θα προσπαθήσουν να είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας του Φερνάντο Σάντος. To κλίμα στους δρόμους της πόλης είναι γιορτινό με Έλληνες, Γερμανούς και Πολωνούς να τραγουδάνε και να χορεύουν.





Αυτός είναι ο άρχοντας του Γερμανία-Ελλάδα



Ψύχραιμος, αυστηρός, γουρλής για τις ελληνικές ομάδες, όχι όμως για την Εθνική ο Σλοβένος Νταμίρ Σκόμινα, διαιτητής του προημιτελικού μας με τη Γερμανία.

Με μαύρο περιβραχιόνιο οι Έλληνες παίκτες

H UEFA αποδέχθηκε το αίτημα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, να αγωνιστούν οι διεθνείς φορώντας μαύρα περιβραχιόνια στον προημιτελικό με τη Γερμανία, ως ένδειξη πένθους για το θάνατο του πρώην τεχνικού της εθνικής, Αλκέτα Παναγούλια. Ο εκλιπών, που πρόσφερε τις υπηρεσίες του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για (συνολικά) 10 χρόνια, απεβίωσε την περασμένη Δευτέρα στις ΗΠΑ, σε ηλικία 78 ετών.

Στις κερκίδες η Μέρκελ

Στις κερκίδες του γηπέδου για τον αγώνα Γερμανίας-Ελλάδας για την προημητελική φάση του Euro 2012, θα βρίσκεται τελικά η Άνγκελα Μέρκελ, μετά από αλλαγή στο πρόγραμμα της μίνι- συνόδου της Ρώμης, την Παρασκευή.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york