Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

H άφιξη των Πρωταθλητών Ευρώπης


Δευ 14 Μαΐου 2012 19:25


19:40
Στο ΣΕΦ βρίσκεται η αποστολή των «ερυθρολεύκων».


Το πούλμαν φτάνει στο ΣΕΦ. ΠΛΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΗΧΟΝωρίτερα,
«γκρεμίστηκε» το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" από περισσότερους από 6.000 οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι περίμεναν υπομονετικά την άφιξη των Πρωταθλητών Ευρώπης.

Με το που φάνηκε το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή των θριαμβευτών ένα απίστευτο πάρτι ξεκίνησε με συνθήματα και καπνογόνα. Απόλυτη αποθέωση για τους παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς, οι οποίοι μαζί με τους αδελφούς Αγγελόπουλος ανέβηκαν στην οροφή του πούλμαν για να σηκώσουν ψηλά την κούπα του Πρωταθλητή Ευρώπης.

Παρακολουθήστε την άφιξη των πρωταθλητών Ευρώπης στο Ελ. Βενιζέλος.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ στο pamesports.gr18:18 Το πούλμαν έχει απομακρυνθεί και κατευθύνεται στο ΣΕΦ.

18:17 Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι όρθιος μαζί με μία σημαία του Ολυμπιακού.

18:16 Και ο Χάινς στην κορυφή.18:14 Στην οροφή ανέβηκε και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης και σηκώνει την Κούπα, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο, ο οποίος φωνάζει ρυθμικά το όνομά του.

18:13 Το πούλμαν βρίσκεται ανάμεσα στους χιλιάδες οπαδούς και στην οροφή βρίσκονται οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και ο Τζόι Ντόρσεϊ.18:07 «Την Κούπα την σηκώσαμε σε χώμα ελληνικό» φωνάζουν οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί

18:04 Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί φωνάζουν όλοι μαζί «Νάτοι Νάτοι Οι Πρωταθλητές».

18:03 Απίστευτες στιγμές αποθέωσης για την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

18:03 Το πούλμαν που μεταφέρει την αποστολή του Ολυμπιακού έκανε την εμφάνιση του.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναμένεται να βγει από την έξοδο 7 του αεροδρομίου.

17:54 Πρώτος από το αεροπλάνο κατέβηκε ο MVP του Final-4 της Πόλης, Βασίλης Σπανούλης, ακολούθησαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι.

17:50 Προσγειώθηκε το αεροπλάνο των Πρωταθλητών Ευρώπης στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Οι παίκτες θα επιβιβαστούν στο πούλμαν της ομάδας το οποίο θα βγει στο σημείο που βρίσκονται οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» και τότε θα ξεκινήσει το πάρτυ.

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york