Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Απόπειρα νοθείας στο Κορωπί καταγγέλλουν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες»

Απόπειρα νοθείας καταγγέλλουν οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" με έγγραφη καταγγελία τους προς τους εφόρους των δικαστικών αντιπροσώπων των εκλογικών περιφερειών Αττικής, τον Πρόεδρο και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, στα εκλογικά τμήματα 234 και 237 στο Κορωπί Αττικής, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών δεν παραδίδουν στους εκλογείς τα ψηφοδέλτια των "Ανεξάρτητων Ελλήνων".

Όμοια καταγγελία γίνεται με αποδέκτες τους εφόρους των δικαστικών αντιπροσώπων της Α' Πειραιώς, τον πρόεδρο και τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Σύμφωνα με την καταγγελία, στο εκλογικό τμήμα 162 Ν. Φαλήρου της περιφέρειας Αʼ Πειραιώς ο δικαστικός αντιπρόσωπος και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής δεν παραδίδουν στους εκλογείς τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Η τρίτη καταγγελία των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" απευθύνεται στους εφόρους των δικαστικών αντιπροσώπων Α' Αθηνών και Β΄Αθηνών, τον Πρόεδρο και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Σύμφωνα με την καταγγελία, σε διάφορα εκλογικά τμήματα (π.χ. 534 Αθηναίων, 1476 Γαλατσίου, 2039 Γλυφάδας και 238 Κορωπίου) οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών δεν παραδίδουν στους εκλογείς τα ψηφοδέλτια των "Ανεξάρτητων Ελλήνων".

Με τέταρτη καταγγελία, οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες", αναφέρουν ακόμη μία απόπειρα νοθείας. Σύμφωνα με το έγγραφο προς τους εφόρους των δικαστικών αντιπροσώπων Α' και Β' Αθηνών, στον υποψήφιο βουλευτή, Εδμόνδο Κασιμάτη καταγγέλθηκε ότι στο εκλογικό τμήμα 1940 Αγίου Δημητρίου ο δικαστικός αντιπρόσωπος και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής δεν τους παρέδωσαν τα ψηφοδέλτια των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" ενώ δόθηκαν σε εκλογέα δύο ψηφοδέλτια του ΚΚΕ.

Αντίστοιχα, σύμφωνα με καταγγελία άλλου εκλογές, στο εκλογικό τμήμα 604 Αθηνών της εκλογικής περιφέρειας Ά Αθηνών, οι δικαστικός αντιπρόσωπος και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής δεν του παρέδωσαν τα ψηφοδέλτια του κινήματος.

Και στις τέσσερις περιπτώσεις το κόμμα ζητά τις, σύμφωνα με το νόμο, ενέργειες των δικαστικών.
zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york