Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ

Μετά την κατανόηση του μεγέθους του προβλήματος και την άμεση ανταπόκριση της Αντιπεριφερειάρχου κ. Λιλίκας Βασιλάκου στο αίτημα του Δήμου για την αντιμετώπιση και την καταπολέμηση των κουνουπιών, προς αποφυγήν κινδύνων για την υγεία των συντοπιτών μας, ξεκινά η 1η εφαρμογή του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών με επίγειο ψεκασμό με οικολογικά σκευάσματα, στην περιοχή του Σχοινιά και της Μπρεξίζας.
Επειδή το προς υλοποίηση πρόγραμμα, από μόνο του, χωρίς την ενεργό συμμετοχή και των ίδιων των πολιτών δεν θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μαραθώνα διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης, σχετικά με τα μέτρα πρόληψης που μπορούν να εφαρμοστούν από τους πολίτες, προκειμένου να συμβάλλουν στην επιτυχία του έργου.   
Τέλος ο Δήμος Μαραθώνος, ευελπιστώντας στη συνεργασία για την υγεία όλων μας, καλεί τους δημότες να συνδράμουν στην προσπάθεια, για την κατά το δυνατόν εξαφάνιση κάθε επιφάνειας λιμνάζοντος ύδατος, που αποτελούν τις κύριες εστίες αναπαραγωγής κουνουπιών σε κατοικημένες περιοχές, στις δε περιπτώσεις όπου εντοπίζουν πιθανές εστίες κουνουπιών, να ενημερώνουν την αρμόδια υπηρεσία καθαριότητας  στα τηλέφωνα:
• Για τη Δημοτική Ενότητα Μαραθώνος  22940 64070
• Για τη Δημοτική Ενότητα Νέας Μάκρης    22940 50000
• Για τη Τοπική Ενότητα Γραμματικού    22940 61146
• Για τη Τοπική Ενότητα Βαρνάβα           22950 97249

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york