Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Εκρηκτική η Ελευθερία Ελευθερίου!


Με απίστευτη ενέργεια η Ελευθερία Ελευθερίου έδωσε τον καλύτερό της εαυτό. Χόρεψε σαν επαγγελματίας, χαμογέλασε στην κάμερα σαν σταρ και τραγούδησε ως άψογη επαγγελματίας. Η νεαρή τραγουδίστρια έδειξε ότι...το λέει η ψυχή της και το κοινό έγινε ένα μαζί της και άρχισε να τραγουδάει...Aphrodisiac!



Το απόλυτο φαβορί της φετινής Γιουροβίζιον εμφανίστηκε αμέσως μετά την ελληνική συμμετοχή. Με κινήσεις πολεμικών τεχνών και ένα τραγούδι που θεωρείται από πολλούς το καλύτερο του 57ου διαγωνισμού, η Σουηδία έχει βάλει στο στόχαστρο την πρώτη θέση.



La La και η Ήβη Αδάμου εντυπωσίασε. Εμφανώς καλύτερη από τον ημιτελικό με λιγότερο άγχος πανέμορφη και όσο πρέπει σέξι ξεσήκωσε το κοινό. Τα κοντινά στο υπέροχο πρόσωπό της έδειχναν ένα κορίτσι που σίγουρα το διασκέδαζε. Σίγουρα περισσότερο λυμένη στα χορευτικά τα πήγε περίφημα. Καλή επιτυχία Ήβη.



Ξεκίνησε ο 57ος διαγωνισμός της Γιουροβίζιον στο Μπακού. Στη 16η θέση διαγωνίζεται η Ελευθερία Ελευθερίου και στην όγδοη η Ήβη Αδάμου. Τα στοιχήματα της τελευταίας στιγμής έφερναν την Ελλάδα οριακά μέσα στη δεκάδα ενώ η Κύπρος με την Ήβη Αδάμου ήταν δύο θέσεις ψηλότερα.



Ένας μικρός αζέρος με παραδοσιακό όργανο του Αζερμπαϊτζάν και ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης της χώρας να κάνει μοναδικός αυτοσχεδιασμός έδωσαν το εναρκτήριο λάκτισμα στον τελικό του Γιουροβίζιον στο Crystal Palace που κατασκευάστηκε μέσα σε επτά μήνες αποκλειστικά και μόνο από Γερμανούς.

Στην πρώτη θέση διαγωνίσθηκε ο 76χρονος βρετανός ο οποίος το 1967 έκανε τη μεγαλύτερη ίσως και τη μοναδική επιτυχία της καριέρας του με το θρυλικό Release me.



Τα αγόρια της Ουγγαρίας με διαφορετικές καταβολές τραγούδησαν τον ήχο της καρδιάς μας. Η αυτοκρατορία της δερματίνης αντεπιτίθεται! Μπορεί οι στιλιστικές της επιλογές να θυμίζουν κάτι από Σταρ Τρεκ η φωνή όμως της εκπροσώπου της Αλβανίας και η ερμηνεία της κέρδισε το μεγαλύτερο χειροκρότημα.



Οι...γιαγιούλες από το Μπουράνοβο της Ρωσίας από 56 έως 77 ετών έκλεψαν την παράσταση και κάλεσαν όλους τους ευρωπαίους σε ένα...Party for Everybody. Αφού έβαλαν τα κουλουράκια τους στον παραδοσιακό φούρνο έκαναν τον χορευτικό τους ξεσηκώνοντας τους πάντες. Μπαμπούσκες εν δράσει! Και στο τέλος βέβαια μοίρασαν και τα κουλουράκια τους αφού κινδύνεψαν να πέσουν...παίζοντας με τσαχπινιά μπροστά στον φακό.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york