Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Γεωργία Μαρτίνου: Ο Α. Σαμαράς είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει λύσεις

martinou250412 Σημαντικά προβλήματα που ταλανίζουν εδώ και χρόνια την καθημερινότητα των πολιτών που ζούν και δραστηριοποιούνται στην εκλογική περιφέρεια της Αττικής, θα κληθεί να επιλύσει άμεσα η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 6ης Μαϊου.

Μεταξύ αυτών των προβλημάτων είναι η ανεργία, όπως φυσικά σε όλη την Ελλάδα, η εγκληματικότητα, που είναι έντονη ειδικά στις δυτικές και ανατολικές περιοχές της Αττικής, η έλλειψη αποχετευτικού δικτύου, αλλά και το οικιστικό.

Νέοι πολιτικοί, νέα δυναμική

Στην προσπάθεια που θα ξεκινήσει την επόμενη κιόλας ημέρα των εκλογών σημαντικός θα είναι ο ρόλος που θα κληθούν να παίξουν  οι πολιτικοί που θα εκλεγούν στις προσεχείς εκλογές.

Ειδικά τα νέα πρόσωπα, στα οποία προσβλέπουν -σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις- οι πολίτες. Ένα από αυτά είναι η Γεωργία Μαρτίνου, η οποία είναι υποψήφια στην περιφέρεια Αττικής με τη ΝΔ.

“Οι εκλογές αυτές θα καθορίσουν το μέλλον όλων μας. Έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλον. Έχουμε όλοι ανάγκη αυτή τη χώρα. Πρέπει να την προστατεύσουμε γιατί μόνο έτσι προστατεύουμε τους εαυτούς μας. Βάζω υποψηφιότητα με τη Νέα Δημοκρατία, με τον Αντώνη Σαμαρά, γιατί πιστεύω ότι είναι ο μόνος που έχει τη γνώση και την ικανότητα να δώσει άμεσες, ρεαλιστικές και υπεύθυνες λύσεις” αναφέρει στο μήνυμά της η κυρία Μαρτίνου.

Ποια είναι η Γεωργία Μαρτίνου

Η Γεωργία Μαρτίνου γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών και εισήχθη 9η στη σχολή Διεθνών κι Ευρωπαϊκών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ ολοκλήρωσε τις σπουδές της κάνοντας μεταπτυχιακές σπουδές στην πληροφορική στο Λονδίνο.

Το 2010 εξελέγη πρώτη σε σταυρούς στο Δήμο Βάρης – Βούλας -Βουλιαγμένης και ανέλαβε τα καθήκοντα αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου. Θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα σε Βουλευτικές Εκλογές. Κόρη του Θανάση και της Μαρίνας Μαρτίνου – εφοπλιστική οικογένεια με γνωστή κοινωνική προσφορά - η Γεωργία Μαρτίνου ασχολείται με την πολιτική όχι για να κερδίσει αλλά για να προσφέρει και αυτό είναι ένα από τα πολλά προτερήματα που διαθέτει.

Είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος γι’ αυτό και ανέλαβε τον τομέα καθαριότητας στο Δήμο. Πρόκειται για μία από τις ελάχιστες γυναίκες στην Ελλάδα που δέχθηκε να αναλάβει την ευθύνη διαχείρισης, ίσως, του πιο δύσκολου και απαιτητικού τομέα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αυτόν της καθαριότητας. Παρά το δύσκολο περιβάλλον μέσα στο οποίο κλήθηκε να εργαστεί, με περιορισμένους πόρους λόγω της κρίσης και μειωμένο προσωπικό λόγω των απαγορεύσεων του νόμου για τον Καλλικράτη, κατάφερε μέσα μικρό χρονικό διάστημα να παρουσιάσει ένα σημαντικό έργο για τον νεοσύστατο δήμο και τους δημότες της.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος ότι η κυρία Μαρτίνου δίνει την προεκλογική της μάχη ακολουθώντας τους δικούς της κανόνες. Μακριά από ξεπερασμένες πρακτικές του παρελθόντος.

Αυτό που την ενδιαφέρει είναι να έρχεται σε άμεση επαφή με τους πολίτες και να συζητά τα προβλήματα που τους απασχολούν. Να ακούει τις προτάσεις τους και τα επιχειρήματά τους και να αποφεύγει τα μεγάλα λόγια και τις ανέξοδες υποσχέσεις. Αυτό κάνει από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε τον προεκλογικό της αγώνα.

 

via

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york