Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ «ΑΤΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» ΜΕ ΤΙΤΛΟ «22.000 € ΓΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ»

Δυστυχώς ο λαϊκισμός το μίσος και ο φανατισμός έχουν ξεπεράσει πλέον κάθε όριο ανοχής .
    Οι  ανώνυμοι λασπολόγοι λιβελογράφοι πήραν  βέβαια την απάντησή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο, όμως αυτό δεν θεωρούμε ότι μας αρκεί. Μάλλον θα έπρεπε να λογοδοτήσουν στον εισαγγελέα, ώστε επί τέλους να μπει κάποιο όριο στα ασύστολα ψεύδη που εν γνώσει τους διασπείρουν και βέβαια κάποιες κίτρινες φυλλάδες αναπαράγουν αβίαστα και ατεκμηρίωτα.
    Προς  αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας και για να  γνωρίζουν οι πολίτες:
    1. Με την υπ’ αριθ. 48/2011 ομόφωνη απόφασή της η ΑΝΩΝΥΜΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ενεργώντας σύμφωνα με το καταστατικό της ανέθεσε απ’ ευθείας στην εταιρεία EDEN GARDEN (όπως άλλωστε είχε εκ του Νόμου το δικαίωμα) την συντήρηση!!! και τον καθαρισμό!!! όπου περιλαμβάνεται και το ράντισμα φοινίκων, όλων των κοινόχρηστων χώρων πέριξ των καντινών για το διάστημα από 22/11/2011 έως 25/5/2012 ( για 6 μήνες ) αντί του ποσού των 6.000€ !!! και μόνον ούτε 22.000 ούτε λουλούδια και ανθοδέσμες ή οτιδήποτε άλλο.
    2. Η ΑΔΜΚΕΣ με βάσει το νόμο 3861/2010 (ΦΕΚ 112/13.7.2010) αναρτά στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ανελλιπώς όλες  τις αποφάσεις που υποχρεούται. Το ίδιο βεβαίως έπραξε και για την συγκεκριμένη απόφαση.
    3. Η ΑΔΜΚΕΣ σύμφωνα με το νόμο του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ λειτουργεί αμιγώς ως ΑΕ και διέπεται από τις διατάξεις του Νόμου 2120 του 1920 όπως αυτές έχουν τροποποιηθεί μέχρι σήμερα.
    4. Σκοπός της ΑΔΜΚΕΣ μεταξύ των άλλων είναι και η κατασκευή και συντήρηση όλων των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Σαρωνικού και
    5. Δεν υπάρχει κανένας λογιστικός τρόπος για την απ’ ευθείας μεταφορά χρημάτων από το ταμείο της ΑΔΜΚΕΣ στο ταμείο του Δήμου, παρά μόνο με την ανάληψη έργων και δραστηριοτήτων αντί για τον ΔΗΜΟ, εφ’ όσον βέβαια οι δράσεις αυτές προβλέπονται από το καταστατικό της .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york