Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ-Ερωτήματα στο Δήμαρχο Διονύσου για το νέο Γενικό Γραμματέα του Δήμου

048

Ερωτήματα στο Δήμαρχο Διονύσου

για το νέο Γενικό Γραμματέα του Δήμου

Με επιστολή της προς τον Δήμαρχο Διονύσου (αρ. πρωτ. 2356/27.01.2012), η δημοτική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ θέτει τα παρακάτω ερωτήματα σχετικά με το νέο Γενικό Γραμματέα του Δήμου.

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Πρόσφατα, με απόφαση σας, τοποθετήθηκε στο Δήμο μας νέος Γενικός Γραμματέας. Όπως έγινε γνωστό από σχετική ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ, ο νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Διονύσου, υπηρετούσε από τις αρχές του 2011 μέχρι πρόσφατα στην αντίστοιχη θέση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Μετά την παραίτησή του από Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ηρακλείου ανέλαβε καθήκοντα στο Δήμο Διονύσου και ταυτόχρονα διορίστηκε και επιστημονικός συνεργάτης του Δήμου Ηρακλείου.

Θα θέλαμε να μας πληροφορήσετε για τα παρακάτω:

1. Γνωρίζατε την δεύτερη ιδιότητα του στο Δήμο Ηρακλείου, όταν αποφασίσατε να τον προσλάβετε σαν Γενικό Γραμματέα;

2. Ποια κριτήρια πρυτάνευσαν στην απόφαση σας επιλογής του, με δεδομένο ότι, απομακρύνθηκε από την αντίστοιχη θέση του στο Δήμο Ηρακλείου, πριν καν συμπληρώσει σε αυτήν ένα χρόνο θητείας;

3. Με δεδομένα τα πολύ σοβαρά καθήκοντα, που αναλαμβάνει ο κ. Γενικός Γραμματέας, όπως αυτά περιγράφονται στο Πρόγραμμα ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ αλλά και στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, πως είναι δυνατόν να υπηρετεί ταυτόχρονα και στις δυο θέσεις δυο διαφορετικών Δήμων; Και να ανταποκρίνεται με την προσήκουσα επιμέλεια στις απαιτήσεις και των δυο ρόλων του;

Με εκτίμηση

ΜΠΙΤΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δημοτικός Σύμβουλος

27.01.2012 Το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york