Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Ο ντετέκτιβ Βεντουζίνι στο Νέο Βουτζά

|

megali_93a61a5c10652340cb5d973a31ff32f4 Ξεφάντωσαν οι μικροί κάτοικοι της πόλης στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το βιβλιοπωλείο «Βιβλιοθήκη» με αφορμή το βιβλίο «Ένα μικρό λεκεδάκι» της Ελένης Σβορώνου

Πώς κατάφερε ο ντετέκτιβ Βεντουζίνι με την Ελένη Σβορώνου να ενεργοποιήσουν τους μικρούς πολίτες της Νέας Μάκρης και της Ραφήνας να διαλευκάνουν ένα μεγάλο… μυστήριο;

Αρκετά εύκολα, όπως φάνηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε το βιβλιοπωλείο Βιβλιοθήκη σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο με αφορμή το βιβλίο «Ένα μικρό λεκεδάκι».

Το μυστήριο έχει κάνει άνω κάτω την Άνω Μπουρμπουλήθρα και χρειάστηκε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουν τον φοβερό Μι Κάπα.
Οι μικροί «βιβλιοφάγοι» υποδύθηκαν ρόλους, αυτοσχεδίασαν, έπαιξαν, ζωγράφισαν και ξεφάντωσαν με ένα βιβλίο που προσπάθησε να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά για την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και τη σημασία της ηθικής ακεραιότητας.

Φως εξ Ανατολών

Υπενθυμίζουμε πως την Πέμπτη, ο Ευάγγελος Μαυρουδής παρουσιάζει στο βιβλιοπωλείο το νέο του βιβλίο με τίτλο «Φως εξ Ανατολών». Πρόκειται για το 3ο μέρος της μυθιστορηματικής του τριλογίας με τον γενικό τίτλο «Επιστροφή στη Σμύρνη». Το πρώτο μέρος είχε τον τίτλο «Η θάλασσά μας» και το δεύτερο τον διπλό τίτλο «Ittihat ve Terakki - Ένωση και πρόοδος». Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 8.30 μ.μ.

http://www.marathonlive.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york