Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Συναυλία για τα αδέσποτα

Περίπου 40 πρώην αδέσποτα σκυλιά φιλοξενούνται στο Καταφύγιο Ζώων Ζωγράφου και αναζητούν κάποιον να τα υιοθετήσει. Σε μια προσπάθεια να το ενισχύσουν οικονομικά, οι «3w.gr» διοργανώνουν μία συναυλία αφιερωμένη στα αδέσποτα (όλων των ειδών).

Το καταφύγιο δημιουργήθηκε το 2004 από τον δήμο Ζωγράφου, ο οποίος, ύστερα από έκκληση φιλόζωων, παραχώρησε την έκταση προκειμένου να φιλοξενηθούν τα αδέσποτα σκυλιά των γύρω περιοχών και να μην «εξαφανιστούν» ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.
Αυτή τη στιγμή, το καταφύγιο συντηρείται εξ ολοκλήρου από εθελοντές, ενώ ο δήμος έχει σταματήσει να παρέχει τροφές και φάρμακα. Οι μεγαλύτερες ανάγκες αφορούν στη σίτιση των ζώων, στην ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη και την κάλυψη των αιματολογικών εξετάσεων και κάποιων χειρουργείων, ενώ υπάρχει πάντα η ανάγκη για εθελοντική εργασία.
Οι «3w.gr» διοργανώνουν συναυλία την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, στο «Ρυθμό Stage» (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη), τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν υπέρ του καταφυγίου (είσοδος 12 ευρώ). Συμμετέχουν οι Διονύσης Καλαφάτης, Ζακ Στεφάνου, Σταύρος Μιχαλάκος και Νίκος Μίχας.

75060-tn

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york