Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ανακολουθία λόγων και έργων στην Ραφήνα ....

dhmarxeio Κατά την συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου στις 10 Νοεμβρίου 2011 ο επικεφαλής της παράταξης δημ. Σύμβουλος Γ. Μερτύρης εξαπέλυσε εντονότατη επίθεση στον αντιδήμαρχο

Τ.Υ Π. Βλαχάκη με αφορμή το έκτακτο δημ. Συμβούλιο που προκάλεσε ο αντιδήμαρχος στις 21 Οκτωβρίου 2011 με θέμα  την  συμμετοχή και υποβολή Πρότασης εκ μέρους του Δήμου στην Πρόσκληση 4.7 του Επιχειρησιακού Προγράμματος << Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη>> περί χρηματοδότησης << Έργων αποκατάστασης Χ.Α.Δ.Α , ενεργειών κλεισίματος ενεργών Χ.Α.Δ.Α και κατασκευαστικών έργων και προμήθειας εξοπλισμού για κατασκευή ή και αναβάθμιση εγκαταστάσεων διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων άμεσα συνδεδεμένων με την παύση λειτουργίας ενεργών Χ.Α.Δ.Α , καθώς και των αναγκαίων μελετών, ως υποέργα των αντίσοτιχων πράξεων>>.
Στην ομιλία του ο δημ.Σύμβουλος Μερτίρης κατηγόρησε τον αντιδήμαρχο Βλαχάκη αλλά και τον σύμβουλο του Δημάρχου Γ. Σειρή ότι η πρόταση (ουσιαστικά αίτηση) του δήμου απορρίφθηκε για τον απλούστατο λόγο ότι ο δήμος δεν είχε δικαίωμα υποβολής αίτησης δεδομένου ότι στον δήμο δεν υπήρχε Χ.Α.Δ.Α. ( Χώρος ανεξέλεγκτης διαχείρισης απορριμάτων). Τον κατηγόρησε επίσης ότι με αβάσταχτη ελαφρότητα και επιπολαιότητα ταλαιπωρούν με ανύπαρκτες προυποθέσεις το δημοτικό συμβούλιο και εκθέτουν συνολικά τον Δήμο.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york