Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Η ΑττΟικΑ στις εκδηλώσεις στο Ολυμπιακό Χωριό

066

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΑττΟικΑ στις εκδηλώσεις στο Ολυμπιακό Χωριό

Η Αττική Οικολογική Απάντηση συμμετείχε στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011 στο Ολυμπιακό Χωριό, από το Σύλλογο των κατοίκων για την 9η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος, εκπροσωπούμενη από τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Κώστα Διάκο και την υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο κ. Αρετή Αγραφιώτη.

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο κλειστό γυμναστήριο του Ολυμπιακού Χωριού πραγματοποιήθηκε η τελετή αφής της φλόγας και επακολούθησαν ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί από ερασιτεχνικά συγκροτήματα. Εκ μέρους της Αττικής Οικολογικής Απάντησης ο κ. Διάκος παρέδωσε το έπαθλο στο ερασιτεχνικό χορευτικό συγκρότημα της Πανθρακικής Ένωσης Αττικής.

Ο κ. Διάκος μετά το τέλος της εκδήλωσης δήλωσε: «Η σημερινή εκδήλωση του συλλόγου των κατοίκων του Ολυμπιακού Χωριού στην οποία συμμετείχαν όλες οι συλλογικότητες του οικισμού ( δημοτικά σχολεία, γυμνάσια, λύκεια, ενώσεις νέων κ.λ.π. ) αποδεικνύει για μία ακόμα φορά την αναβάθμιση της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των πολιτών σε δύσκολους καιρούς αντιμετωπίζοντας την κρίση με θετική διάθεση όπως εκφράστηκε απόψε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york