Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ

Αθήνα, 7 Ιουλίου 2011

Αριθμ. Πρωτ.: 702

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

poe-otaΜετά τις καταγγελίες και τα δημοσιεύματα από συνδικαλιστικές και πολιτικές οργανώσεις σχετικά με τα βίαια επεισόδια σε βάρος των εργαζομένων και του λαού της Αθήνας και όχι μόνο, που συμμετείχαν στις απεργιακές συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις κατά τη διάρκεια της 48ωρης, γενικής απεργίας στις 28 και 29 Ιουνίου 2011 και τον τραυματισμό δεκάδων πολιτών και συνδικαλιστών, κλήθηκε για κατάθεση στη 12η Πταισματοδίκη Αθηνών, ο Αντιπρόεδρος της Π.Ο.Ε.- Ο.Τ.Α. Γιώργος Χαρίσης που δέχτηκε δολοφονική επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ, στο μπλόκο του Ευαγγελισμού.

Η κατάθεση έχει οριστεί για τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011, 9 στο Β΄ Εφετείο Αθηνών, (Κ. Λουκάρεως), με στόχο να διερευνηθούν οι συνθήκες τραυματισμού του.

Με την ευκαιρία σας γνωστοποιούμε ότι η Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει, τις επόμενες μέρες αγωγή για να αποδοθούν ευθύνες για τον τραυματισμό του Αντιπροέδρου της.

Τέλος η Π.Ο.Ε.- Ο.Τ.Α. καλεί όλους τους εργαζόμενους να εντείνουν τον αγώνα τους προκειμένου να ανατραπούν στην πράξη οι αντιλαϊκές και αντεργατικές επιλογές της ιεράς συμμαχίας Κυβέρνησης – Ευρωπαϊκής Ένωσης και Δ.Ν.Τ. και του μεσοπρόθεσμου προγράμματος.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει – Αυτή η πολιτική θα ανατραπεί.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york