Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Ευστράτιος Α. Καζούρης: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ε το συνδυασμό ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΑΡΗΣ – ΒΟΥΛΑΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ στο νέο Καλλικράτειο Δήμο, Γρηγόρη Κασιδόκωστα

| |

Στόχος του «Καλλικράτη» είναι να αναδείξει νέες κοινωνικές συμμαχίες και διαύλους επικοινωνίας, ξεπερνώντας τα στενά τοπικά όρια των παλαιών δήμων.
Είναι να δημιουργήσει ένα νέο Δήμο, που θα συγκρατεί τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής, διαμορφώνοντας όμως ένα ενιαίο και ισχυρότερο σύστημα αντιμετώπισης προβλημάτων αλλά και βιώσιμης ανάπτυξης.
Είναι να δημιουργήσει μια σταθερή βάση, ώστε ο νέος Δήμος να φτάσει σε σημείο να ξεπεράσει  προβλήματά του, να αντιληφθεί τις απαιτήσεις της εποχής, να κάνει πιο πολλά  για τους δημότες του. Να τεθεί  ολοκληρωτικά στις ανάγκες των δημοτών  και να τους προσφέρει την καλύτερη δυνατή διαβίωση στον τόπο τους.
Είναι να γίνει ένας Δήμος από τους Δημότες, για τους Δημότες, με τη μεγαλύτερη δυνατή συνοχή χωρίς διχαστικές λογικές και κόντρα στα συμφέροντα που συντηρούν νοσηρές και δυσλειτουργικές νοοτροπίες.
Για να επιτευχθούν  τα παραπάνω, είναι απαραίτητη μια  ισχυρή δημοτική αρχή, με θέληση και όρεξη για δουλειά, με όραμα, εμπειρία και απεριόριστη αγάπη για τον τόπο μας μακριά από οικογενειοκρατικές λογικές.
Για τους παραπάνω λόγους, συντάσσομαι με τον πολύπειρο Δήμαρχο Βουλιαγμένης και υποψήφιο Δήμαρχο με το συνδυασμό ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΑΡΗΣ – ΒΟΥΛΑΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ στο νέο Καλλικράτειο Δήμο, Γρηγόρη Κασιδόκωστα
Σε αυτήν  την προσπάθεια, σημαντικό ρόλο παίζει μαζί με την εμπειρία και η θέληση για προσφορά από την πλευρά της  νεολαίας της περιοχής μας.
Οι νέοι πρέπει να είμαστε μπροστάρηδες σε αυτή τη νέα προσπάθεια, να αυξηθεί η συμμετοχή μας στα κοινά, να προσφέρουμε τη αμέριστη βοήθεια της νέας ματιάς μας, των νέων ιδεών μας. Να είμαστε η νέα φωνή στη τοπική αυτοδιοίκηση, πλάι στην αποδεδειγμένη εμπειρία κάποιων ανθρώπων.
Στις επερχόμενες  δημοτικές εκλογές, επέλεξα τη συμμετοχή μου από το ψηφοδέλτιο της Βούλας, ως συνδετικός «κρίκος», που σκοπό έχει να ενώνει και όχι να διχάζει με τοπικιστικά ή άλλα κριτήρια.
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Βάρκιζα, πήγα σχολείο στη Βάρη και Βουλιαγμένη, έχοντας παράλληλα ιδιαίτερους κοινωνικούς δεσμούς με τη Βούλα, και νιώθω ήδη δημότης και των τριών περιοχών, με έντονη την ανάγκη για συνοχή.  Αν αυτή η συνοχή επιτευχθεί και δεν καταποντιστεί από τοπικιστικές έριδες, σίγουρα ο νέος Δήμος μας θα έχει κερδίσει το στοίχημα.
Γνωρίζω τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο η Βούλα, όσο και οι άλλες δύο περιοχές, αφού από πολύ νεαρή ηλικία ασχολούμαι με τα προβλήματα τόσο της Βάρης, της Βούλας και της Βουλιαγμένης, όσο και με της υπόλοιπης Ανατολικής Αττικής σε θέσεις ευθύνης της νεολαίας, αλλά πάνω από όλα, ως Ενεργός Πολίτης.
Για όλους  τους παραπάνω λόγους, ζητώ τη συμβολή σας και τη συμβουλή σας σε μία προσπάθεια, την οποία θα ήταν μεγάλη μου επιθυμία και τιμή να την κάνουμε ΜΑΖΙ.  
Με εκτίμηση,
Ευστράτιος  Α. Καζούρης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york