Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

"Ωρωπός - Πόλη του Μέλλοντος" .Ανακοίνωση - Πρόσκληση

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Στηρίζουμε τη «Δυναμική Πολιτεία» με επικεφαλής τον  Γιώργο Γιασημάκη.
Η κίνηση πολιτών «Ωρωπός – Πόλη του Μέλλοντος» ανακοινώνει  με ιδιαίτερη χαρά τη  συνεργασία της με το δημοτικό συνδυασμό «Δυναμική Πολιτεία» με επικεφαλής τον  Γιώργο Γιασημάκη. Μέσα από μια δημιουργική διαδικασία, που δεν ήταν ατέρμονη αλλά ούτε βιαστική και αυθαίρετη, πραγματοποιήσαμε ουσιαστικό  διάλογο με ολόκληρο το φάσμα των πολιτικών συνδυασμών του Ωρωπού (τους οποίους ευχαριστούμε θερμά) με έναν και σημαντικό  στόχο: τη διατύπωση ενός ξεκάθαρου  πολιτικού πλαισίου, το οποίο θα θέσει τις βάσεις για τη σταθερή και μακροχρόνια ανάπτυξη του νεοσύστατου Δήμου Ωρωπού σε όλα τα χωριά, σε όλες τις γειτονιές και σε όλα τα πεδία της καθημερινής ζωής των συμπολιτών μας. Η «Δυναμική Πολιτεία» είναι ο συνδυασμός που διαθέτει τις παραπάνω προδιαγραφές και ο Γιώργος Γιασημάκης είναι η αξιόπιστη προσωπικότητα που μας δίνει τα εχέγγυα να τις κάνουμε πράξη.
 
Η σημερινή ανακοίνωση της κίνησης πολιτών «Ωρωπός-Πόλη του Μέλλοντος» αποτελεί ακόμα έναν κρίκο στην αλυσίδα της σχεδόν διετούς παρουσίας μας στα κοινά του Ωρωπού. Φιλοδοξούμε, από σήμερα έως τις Δημοτικές Εκλογές, και ιδιαίτερα μετά τις Δημοτικές Εκλογές, να είμαστε σε καθημερινό διάλογο με τους συμπολίτες μας με στόχο την αποκρυστάλλωση και την κατανόηση από όλους των προθέσεων  και του οράματός μας.
 
Για τους παραπάνω λόγους, η κίνηση πολιτών «Ωρωπός – Πόλη του Μέλλοντος» προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να παρευρεθεί στην ανοιχτή εκδήλωση – συνέντευξη τύπου την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 7μμ. στο εστιατόριο GAVAS (παραλία Σκάλας Ωρωπού – πίσω από τις Φυλακές) όπου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας μας με τη «Δυναμική Πολιτεία».
 
Ευελπιστούμε στη συμμετοχή των πολιτών στην εν λόγω εκδήλωση, ζητούμε τη στήριξή τους στο εγχείρημά μας και τη  συμπαράταξή τους μαζί μας, για την επίτευξη του οράματος ενός καλύτερου Δήμου, ενός Δήμου Ωρωπού στον οποίο θα χαίρεται να ζει κανείς, ενός Δήμου Ωρωπού που θα βρίσκεται στην περίοπτη θέση που του αξίζει !
 
 
Η ιδρυτική ομάδα,
 
Τηλ. επικοινωνίας: 22950 35600
                          22950 35335
                         697 6643850
e-mail:distavrou@yahoo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york