Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Δήμος Αναβύσσου: Επέκταση του Σχεδίου Πόλης για την Α΄ Κατοικία

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
                               
Η επέκταση του Σχεδίου Πόλης για την  Α΄ Κατοικία, μετά από πολυετείς  προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής  και πιέσεις προς την Κεντρική Διοίκηση, είναι πλέον γεγονός.
Η εξέλιξη αυτή διαμορφώνει το ενδεδειγμένο πλαίσιο για την οργανωμένη ανάπτυξη της πόλης μας με πολεοδομικούς και χωροταξικούς όρους. 
Αποτέλεσε δε, την κυρίαρχη δέσμευσή μας ώστε να θέσουμε ισχυρά θεμέλια για  ένα πρότυπο οικιστικής ανάπτυξης, με σεβασμό στο περιβάλλον και στις χρήσεις γης, με δημιουργία προϋποθέσεων για την ανάπτυξη των παραγωγικών και οικονομικών δραστηριοτήτων,  και με περιορισμό της αυθαίρετης δόμησης.
Σήμερα, λίγους μήνες πριν την εφαρμογή του  Καλλικράτη η ένταξη στο Σχέδιο Πόλης  αυτής της μεγάλης έκτασης, 1000 στρεμμάτων στην καρδιά της πόλης, δημιουργεί τις προϋποθέσεις  ώστε ο νέος διευρυμένος Δήμος να διεκδικήσει  κονδύλια για την υλοποίηση έργων  στον τομέα των δικτύων υποδομής και των κοινωνικών υποδομών, τα οποία θα εξυπηρετούν την ευρύτερη περιοχή.
Είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, ώστε η οικιστική ανάπτυξη σύντομα  να οδηγήσει σε βελτίωση της ποιότητας  ζωής όλων των συνδημοτών μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york