Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

"Ωρωπός - Πόλη του Μέλλοντος" - Αύξηση των χρημάτων για τον Πολιτισμό με αυτοχρηματοδότηση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010
Αύξηση των χρημάτων για τον Πολιτισμό με αυτοχρηματοδότηση.
 
Η κίνηση πολιτών «Ωρωπός-Πόλη του Μέλλοντος» προτείνει την περαιτέρω οικονομική  ενίσχυση των πολιτιστικών εκδηλώσεων ΑΜΦΙΑΡΕΙΑ 2010 με αυτοχρηματοδότηση από εισιτήρια και χορηγούς.
Kάθε χρόνο ο προϋπολογισμός των «Αμφιαρείων» και του «Παιδικού Φεστιβάλ» φτάνει έως και τις  80.000 ευρώ με δράσεις που αναγκαστικά περιορίζονται σε αυτό το κόστος. Αν σε αυτό το ποσό προστεθούν με την αυτοχρηματοδότηση περισσότερα χρήματα χωρίς επιβάρυνση του Δήμου, θα προσελκυθούν ακόμα καλύτεροι καλλιτέχνες, οι πολίτες θα μπορέσουν να εκφράσουν την προτίμησή τους και οι εκδηλώσεις θα ξαναποκτήσουν την αίγλη που είχαν εκ της δημιουργίας τους αποτελώντας ακόμα έναν τουριστικό πόλο για τον Ωρωπό.
Η κίνηση πολιτών «Ωρωπός-Πόλη του Μέλλοντος»  συγχαίρει τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής μας και για τη φετινή κινητικότητά τους η οποία έχει αρχίσει να αποδίδει ποιοτικά αποτελέσματα. Αυτό το πολιτιστικό κίνημα που υπάρχει στον Ωρωπό αναδεικνύει το αίτημα για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας  των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου.
Ο Πολιτισμός και ο Τουρισμός μπορούν να αναπτύσσονται χωρίς υπέρογκα δημοτικά έξοδα τα επόμενα χρόνια  συμπαρασύροντας την οικονομία της ευρύτερης περιοχής του Ωρωπού σε ανοδική πορεία.
Η ιδρυτική ομάδα,
Τηλ. 2295035600
www.oroposmellon.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york