Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ SUMMERCAMP ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΑΡΗΣ

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή 
αυτής της εικόνας. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ  ΒΑΡΗΣ

  • ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (5-7-2010 έως 16-7-2010) ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 7-12 ΕΤΩΝ
  • Τα παιδιά των απόρων οικογενειών συμμετέχουν Δωρεάν στο πρόγραμμα
      Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου  Βάρης με σκοπό την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών προς τους γονείς και δη τους εργαζόμενους γονείς συνεχίζει και φέτος με τη συνεργασία του Συλλόγου ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ, το πετυχημένο πρόγραμμα «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ» έτους 2010 που ξεκίνησε το 2007 και είχε ως στόχο τη φύλαξη των παιδιών του Δημοτικού σχολείου, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους, μέσα από την ομαδική ζωή, την άθληση και την ψυχαγωγία.
Η μεγάλη ανταπόκριση  των γονέων και πρωταρχικά των  παιδιών, επιβράβευσε την προσπάθειά μας και μας δημιούργησε την  υψηλή ευθύνη να παρέχουμε από εδώ και στο εξής υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών στο αυριανό μέλλον της πόλης μας, τα παιδιά μας. Για την δεύτερη περίοδο η παραλαβή των αιτήσεων πραγματοποιείται καθημερινά στο Δήμο Βάρης στο Γραφείο του Αθλητικού Οργανισμού, 1ος όροφος κ. Τσαβάκου Μαρία, τηλ. Πληροφοριών 213-2030465. Απαραίτητα, για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα πρέπει να προσκομιστεί ιατρική βεβαίωση για την ικανότητα άθλησης καθώς και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης το οποίο αφορά τους δημότες μόνο. Υπεύθυνος προγράμματος & μέλος του Δ.Σ. του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Βάρης, είναι ο κ. Παπανικολάου Κωνσταντίνος, τηλ. 6944-694152. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας διότι οι θέσεις είναι περιορισμένες.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • Το πρόγραμμα «Δημιουργικές Διακοπές» αφορά παιδιά ηλικίας από 7-12 ετών (Μαθητές Δημοτικού) και παρέχει ασφάλεια στα παιδιά καθ’ όλη τη διάρκειά του.
  • Οι μαθητές διδάσκονται: Από έμπειρους γυμναστές (καθηγητές φυσικής αγωγής) Ποδόσφαιρο, Καλαθοσφαίριση, Πετοσφαίριση, Αντισφαίριση, Κολύμβηση, Παγκράτιο καθώς και από εξειδικευμένους γυμναστές σε αθλήματα αυτοάμυνας: Ju-jitsu, Krav-maga, Judo, Karate, Kick Boxing,Taekwondo και Brazilian Ju-jitsu. Επίσης, από ειδικούς εκπαιδευτές θα διδάσκονται Θεατρικό παιχνίδι, Ψυχαγωγία γενικά, κ.λπ. Κάθε Παρασκευή τα παιδιά πηγαίνουν εκπαιδευτική εκδρομή με μισθωμένο πούλμαν.
  • Η προσέλευση των παιδιών ξεκινάει στις 7:45 έως 8:30 αυστηρά το πρωί και τελειώνει στις 15:45 κάθε μέρα, εκτός Σαββατοκύριακου και για ενάμιση μήνα, από τις 21/6/2010 – 30/07/2010.
  • Το πρόγραμμα αποτελείται από τρεις περιόδους (κάθε περίοδος διαρκεί 2 εβδομάδες -  Δευτέρα έως Παρασκευή η κάθε εβδομάδα)  και το κόστος για τους δημότες για κάθε παιδί ανέρχεται στο ποσόν των 110€ / για κάθε περίοδο, ενώ για τους μη δημότες το ποσό είναι 130,00€ για κάθε παιδί. Και στις δύο περιπτώσεις για το δεύτερο παιδί θα γίνεται 10% έκπτωση. Στην παραπάνω τιμή περιλαμβάνεται πλήρες γεύμα με φρούτο ή γλυκό.


  • Τα παιδιά των απόρων οικογενειών (με κατάθεση πιστοποιητικού απορίας) θα συμμετέχουν Δωρεάν στο πρόγραμμα.
  •  Η διάρκεια  του προγράμματος έχει ως εξής: Πρώτη περίοδος: Πραγματοποιήθηκε– Δεύτερη περίοδος από 5/7 έως 16/7 – Τρίτη περίοδος από 19/7 έως 30/7.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york