Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Βραδιά Ελληνικής οπερέτας στην Παλλήνη (Φωτογραφίες)

Η Κυριακή 13 Ιουνίου ήταν μια ιδιαίτερη βραδιά αφιερωμένη στην Ελληνική Οπερέτα.
Έξω από τοεκκλησάκι του Αγίου Νικολάου Κάντζαςστον αύλειο χώρο του, κάτω από τον έναστροουρανό και μέσα στα δένδρα, σε αυτό τορομαντικό περιβάλλον που έδενε απόλυταμε το ρομαντισμό της εποχής της οπερέτας,οι δημότες της Παλλήνης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ποιοτική βραδιά που τα τραγούδια της σε ταξίδευαν μέσα στο χρόνο.

Η μικτή Χορωδία των Ενηλίκων του Πνευματικού Κέντρου ερμήνευσε έργα του Χατζηαποστόλου, του Σακελάριου από τους Απάχηδες των Αθηνών, από τον Βαφτιστικό καθώς και άλλα έργα, σε μια εμφάνιση που εντυπωσίασε.
Η υψίφωνος Μαριέττα Δελώτη μαζί με τον τενόρο Κώστα Τζέμο έδωσαν εκείνη την ιδιαίτερη νότα για να ολοκληρωθεί η απαιτητική ερμηνεία της οπερέτας.
Η πιανίστα Ιουλία Τζανετουλάκου με το παίξιμο της έδωσε πνοή στα πλήκτρα του πιάνου και ο μαέστρος κ. Μπάμπης Μιχαηλίδης απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι ένας εξαιρετικός δάσκαλος.
Πλήθος κόσμου απόλαυσε, σιγοτραγούδησε και στο τέλος καταχειροκρότησε όλους τους συντελεστές.
Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Καίτη Γκόνου-Πετράκη τονίζοντας την μοναδικότητα αυτού του αφιερώματος.
Ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Κωνσταντάς στην ομιλία του υπογράμμισε την σημαντική παρουσία της χορωδίας στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης αλλά και την επάξια αντιπροσώπευση την πόλης της Παλλήνης με τις εμφανίσεις της τόσο στο εσωτερικό και όσο και στο εξωτερικό.
Επίσης αναφέρθηκε και στη δυνατότητα να πραγματοποιούνται εκδηλώσεις αυτοτελείς από τα τμήματα του Πνευματικού Κέντρου και να τις απολαμβάνουν οι δημότες της πόλης.
Έκδηλη η ικανοποίηση όλων των παραβρισκόμενων που θέλησαν στο τέλος της παράστασης να δώσουν έμπρακτα τα συγχαρητήριά τους σε όλους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york