Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ : ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ

| |

 Ο υποψήφιος Δήμαρχος της “Καλλικράτειας” ΠΑΛΛΗΝΗΣ Νίκος Έξαρχος, με αφορμή τις πρόσφατες συναντήσεις του, δηλώνει για μια ακόμη φορά:
 « Προχωράμε αταλάντευτα με όραμα και πρόγραμμα. Οι άξιοι συνεργάτες μας, γνώστες των προβλημάτων της περιοχής, θα εργαστούν με αφοσίωση για τη βελτίωση της καθημερινότητας στην πόλη μας.
Κοντά στους  δημότες και με τη βοήθειά τους, μπορούμε να μετατρέψουμε την πόλη μας σε παράδειγμα προς μίμηση: με λυμένα τα χρονίζοντα προβλήματα, με χώρους που θα θέλουμε επισκεφθούμε και με γειτονιές που θα θέλουμε να περπατήσουμε, μεγαλώνοντας άφοβα τα παιδιά μας.
Δίνουμε την  υπόσχεση ότι για την αντιμετώπιση των μεγάλων αλλά και των μικρών προβλημάτων που ταλανίζουν την Ανθούσα, το Γέρακα και την Παλλήνη, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, χωρίς να υπολογίσουμε κόπους και θυσίες.
Καλωσορίζουμε στην παράταξή μας όλους όσους  θέλουν να εργαστούν για τον τόπο μας με πάθος και μεράκι, ανεξαρτήτως πολιτικού χρώματος.
Στην Ελλάδα μας, θα προοδεύουμε, όσο προοδεύουμε  στη σκέψη.
Η νέα εποχή  είναι εδώ. 
Πρέπει να παραμερίσουμε  τις συνήθειες του παρελθόντος  και να καθοδηγηθούμε από αξίες  που θα μας δέσουν όλους προς ένα κοινό μέλλον, με έργα για τα οποία θα ήμαστε περήφανοι».
                                               

Διαδημοτική Δημοκρατική Παράταξη
                                                                Γραφείο τύπου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york