Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Δήλωση του Παντελή Ασπραδάκη για τις προσπάθειες του Πρωθυπουργού για έξοδο από την οικονομική κρίση

«Θα ήθελα να εκφράσω την συγκίνηση αλλά και την υπερηφάνεια που νιώθω παρακολουθώντας τις άοκνες προσπάθειές του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου για να βγει η πατρίδα μας από το αδιέξοδο μέσα σε ένα τραγικό οικονομικό σκηνικό στην Ελλάδα και παγκοσμίως.

Οι ενέργειές και οι πρωτοβουλίες του, εντός και εκτός συνόρων, συγκινούν όλους τους Έλληνες και μας κάνουν υπερήφανους, δίνοντας το μήνυμα ότι η χώρα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα βγαίνει από την αδράνεια και ότι υπάρχει ελπίδα και προοπτική για ένα καλύτερο αύριο.

Είμαι αισιόδοξος ότι παρά την τραγική οικονομική κατάσταση αλλά και τις ευρύτερες δυσκολίες στην πολιτική και την κοινωνία, οι προσπάθειες του πρωθυπουργό και της κυβέρνησης θα έχουν αποτέλεσμα.

Ήδη πολλές και ισχυρές χώρες, που μας αντιμετώπιζαν εχθρικά, μετά τις διπλωματικές επαφές του πρωθυπουργού με τους ηγέτες των χωρών αυτών, γίνονται σύμμαχοί μας και στηρίζουν τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης.

Όλοι μας πρέπει να σταθούμε στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου και της κυβέρνησης, γιατί αποτελεί την ύστατη ευκαιρία για να αλλάξουν τα κακώς κείμενα και να πάει η χώρα επιτέλους μπροστά».

Παντελής Ασπραδάκης

Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york