Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Εθελοντές καθάρισαν τις παραλίες της Νέας Μάκρης

Με την εθελοντική συμμετοχή 30 εργαζομένων στην εταιρεία General Mills Hellas και μελών των οικογενειών τους, πραγματοποιήθηκε καθαρισμός παραλιών του Δήμου Νέας Μάκρης στο Ζούμπερι και στο Λιμανάκι μέχρι το Νηρέα που επιβαρύνθηκαν με μεγάλους όγκους αντικειμένων που εκβράστηκαν από την Εύβοια μετά από τις τελευταίες καταστροφικές πλημμύρες.

Στον καθαρισμό που έγινε υπό την επίβλεψη και συντονισμό του Δημοτικού Συμβούλου, Υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, κ. Βασίλη Κουλουμπή, συμμετείχε ακόμα ο εθελοντής δασοπυροσβέστης κ. Κωστής Στράμπι και εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου με τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό.

Είναι πολύ σημαντικό ότι ο Δήμος Νέας Μάκρης, γνωστός τα τελευταία χρόνια για την άριστη οργάνωσή του σε θέματα εθελοντισμού και για την έντονη εθελοντική δραστηριότητα δημοτών και κατοίκων του σε διάφορους τομείς, κυρίως στη δασοπροστασία και στους καθαρισμούς ακτών, πολύ συχνά επιλέγεται για συνεργασία από φορείς, σχολεία και εταιρίες από όλη την Ελλάδα που επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντική εργασία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york