Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Οδυσσέας Ρομπάκης: Άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε!!!!

Άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε!!!!


Οι νέοι θεσμοί διαβούλευσης που θεσμοθετήθηκαν σύμφωνα με τον Καλλικράτη για πρώτη φορά, προκειμένου να εφαρμοστούν από τα νέα Αυτοδιοικητικά όργανα , τελικά θα χρεοκοπήσουν όχι από σοβαρές θεωρητικές παραλήψεις, αλλά από την καθ’ έξη κομματική νοοτροπία που κατ επίφαση είναι Δημοκρατική.

Συγκεκριμένο παράδειγμα η συνεδρίαση του συμβουλίου του τοπικού διαμερίσματος Παλλήνης της 23/2/2011 στην οποία παρευρέθηκαν πολλοί Δημοτικοί σύμβουλοι και ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Θ. Ζούτσος, ο οποίος έπαιρνε τον λόγο από το προεδρείο κατά βούληση και για όσο χρόνο ήθελε προκειμένου να κάνει «επεξηγήσεις» για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, ενώ ταυτόχρονα έκανε αυστηρές συστάσεις για την παραβίαση της διαδικασίας όταν έπαιρνε το λόγο κάποιος από το ακροατήριο.

Έχουμε τελείως διαφορετική πάγια αντίληψη για την λειτουργία των Αυτοδιοιηκητικών συμβουλίων κ. Δήμαρχε!

Ξεκινώντας από το τοπικό, πηγαίνοντας στο Δημοτικό και Περιφερειακό, θέλουμε ενεργή συμμετοχή των Δημοτών με απόψεις και τοποθετήσεις μετά από κάθε θέμα.

Θέλουμε την λειτουργία της πηγαίας και αυθόρμητης Δημοκρατίας, χωρίς συστάσεις όπου και όταν συμφέρει κάποιους κατά την γνώμη τους.

Κύριε Δήμαρχε, συντονιστείτε με τους πολίτες….



Οδ. Ρομπάκης
Μέλος Ενεργών Πολιτών Παλλήνης
Μέλος συντ. επιτρ. της Δημοτικής παράταξης
νέος ΔΗ.ΜΟ.Σ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york