Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Γενικών & Επαγγελματικών Λυκείων Ελλάδος-Κύπρου Στο «Σπίτι του Στίβου», στην Παιανία

Στο κλειστό στάδιο «Σπίτι του Στίβου» στην Παιανία πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Γενικών & Επαγγελματικών Λυκείων Ελλάδος-Κύπρου, από 26 έως 29 Απριλίου 2010. Τους αγώνες διοργάνωσε το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Ανατολικής Αττικής σε συνεργασία με το Δήμο Παιανίας. Την Κυριακή το απόγευμα τελέστηκε η έναρξη των αγώνων που παρευρέθησαν ο Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Πάνος Μπιτσαξής, οι Βουλευτές Περιφέρειας κ. Οικονόμου Βασίλης, κ. Παντελής Ασπραδάκης και κ. Νίκος Καντερές, ο Δήμαρχος Παιανίας κ. Δημήτρης Γ. Δάβαρης, ο Δήμαρχος Γέρακα κ. Ζούτσος Αθανάσιος, ο Αντινομάρχης κ. Ευαγγελίου, ο Αντιδήμαρχος κ. Δάβαρης Σταύρος, η Αντιδήμαρχος κα Αγγελοπούλου Ζωή, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κώστας Μπουλμέτης, ο Πρόεδρος του Αθλητισμού Οργανισμού κ. Ζήκος Ηλίας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Άγγελος Μάδης, Άρης Αποστόλου, Γεώργιος Μητροθανάσης, ο Δ/ντής Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου κ. Στυλιανός Δασκαλάκης, ο Δ/ντής Β΄θμιας Εκπαίδευσης κ. Παπακωνσταντίνου, η Προϊσταμένη 1ου Γραφείου Β΄θμιας Εκπαίδευσης κα Αλεξάνδρα Σταύρου, η Δ/ντρια του 2ου Γυμνασίου Παιανίας κα Μαρίνα Παπακωνσταντίνου και άλλοι.

Στο πρωτάθλημα έλαβαν μέρος οι 8 ομάδες κοριτσιών: 4ο ΓΕ.Λ. Λάρισας, ΓΕ.Λ. Νάξου, Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης, 4ο ΓΕ.Λ. Δράμας, ΓΕ.Λ. Απ. Πέτρου-Παύλου Λεμεσού, 3ο ΓΕ.Λ. Ν. Φιλαδέλφειας, ΓΕ.Λ. Σχολής Μωραϊτη, ΓΕ.Λ. Ξυλοκάστρου. Νικήτρια ομάδα ανεδείχθη το Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης.

Αντίστοιχοι αγώνες των αγοριών πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο του Γέρακα.

Η κα Κυριακή Μαύρου, Πρόεδρος Ο.Ε.Σ.Α. ευχαρίστησε εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής το Δήμο Παιανίας και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Γ. Δάβαρη για την πλήρη υποστήριξη που παρείχε στην διοργάνωση των αγώνων αλλά και τους γονείς των αθλητών που με την παρουσία τους στήριξαν τα παιδιά τους στην προσπάθειά τους.

Ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική του χορηγία καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων τον κ. Κάρδαρη Σάκη, ιδιοκτήτη του καταστήματος PIZZA FAN Παιανίας.

Ιδιαίτερη μνεία επίσης πρέπει να γίνει για τη Δημοσθένειο Φιλαρμονική του Δήμου και το Λύκειο των Ελληνίδων Παιανίας που με την παρουσία τους ομόρφυναν τους αγώνες και συνέβαλλαν στην επιτυχή διεξαγωγή τους.

Παραθέτουμε τον χαιρετισμό του Δημάρχου κ. Δημήτρη Γ. Δάβαρη:

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου γιατί ο Σχολικός Αθλητισμός που είναι η καρδιά του Αθλητισμού θα χτυπήσει στην πόλη μας από 25 έως 29 Απριλίου.

Η παράδοση της Παιανίας στο Βόλεϊ είναι πολύ μεγάλη. Ο «Αθλητικός Σύλλογος Παιανίας Κτησιφών» του οποίου υπήρξα ιδρυτικό μέλος, δημιουργήθηκε μέσα από τα σχολεία της Παιανίας και κοσμεί μέχρι σήμερα τους αθλητικούς χώρους .

Η συγκεκριμένη διοργάνωση εκτός του αθλητικού ενδιαφέροντος θα ήθελα να έχει και πολιτιστικό χαρακτήρα. Έτσι στο πρόγραμμα των αγώνων συμπεριλάβαμε την επίσκεψη των αθλητών και των συνοδών τους στο Μουσείο Βορρέ και το Σπήλαιο Κουτούκι Παιανίας, προσφέροντάς τους εμπειρίες ξεχωριστές που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη τους.

Χαιρετίζω τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης, που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας και στο πλέον σύγχρονο κλειστό στάδιο της Ελλάδος «Σπίτι του Στίβου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york