Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Το All Star Game του γυναικείου βόλεϊ, στο Κλειστό του Γέρακα την Καθαρά Δευτέρα 15/2/2010


Ένας  σπουδαίος θεσμός καθιερώνεται στην πόλη μας με την διεξαγωγή του  «αγώνα των αστέρων» της γυναικείας πετοσφαίρισης (βόλεϊ) για 2η συνεχόμενη χρονιά. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, το All Star Game διεξήχθη στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο του Γέρακα. Το θέαμα αποζημίωσε όλους τους θεατές, καθώς τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε ένα παιχνίδι που διαφήμισε το άθλημα και τον θεσμό.
Ο αγώνας έλαβε χώρα την Καθαρά Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2010 και παρά την τριήμερη αργία, η μεγάλη προσέλευση του κοινού, απέδειξε και φέτος ότι ο Γέρακας αγαπά τον αθλητισμό και το γυναικείο βόλεϊ, αφού γέμισαν από νωρίς οι κερκίδες του σταδίου. 
Ο Δήμαρχος Γέρακα κ. Αθανάσιος Ζούτσος χαιρέτισε την εκδήλωση και καλωσόρισε τον κόσμο στην γιορτή του ελληνικού βόλεϊ. Ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Προσαλίκα για την τιμή να φιλοξενεί ο Γέρακας για 2η συνεχόμενη χρονιά την διοργάνωση και συμπλήρωσε ότι είναι προσωπική του επιθυμία είναι να γίνει το All Star Game θεσμός και ο κόσμος να μην ρωτάει πλέον που θα γίνει, αλλά να γνωρίζει ότι θα το φιλοξενεί διαρκώς ο Δήμος Γέρακα. Ακόμη,  ευχαρίστησε όλους τους παράγοντες που συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της αθλητικής γιορτής. 
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ κ. Στέλιος Προσαλίκας έδωσε θερμά συγχαρητήρια στον Δήμαρχο του Γέρακα και στον πρότζεκτ μάνατζερ κ. Λεωνίδα Καραΐσκο για την προσπάθειά τους, που όπως αποδείχθηκε απέδωσε καρπούς. Αναφορικά με την δήλωση του Δημάρχου Γέρακα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας απευθυνόμενος στον κ. Ζούτσο τον διαβεβαίωσε ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί, όχι μόνο όσον αφορά το All Star Game, αλλά και σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων. 
Παράλληλα με τον αγώνα, έγινε κατάρριψη του παγκόσμιου ρεκόρ συγκέντρωσης παιδιών σε αγωνιστικό χώρο βόλεϊ που κατείχε η Ιταλία. Πιο συγκεκριμένα με το τέλος του αγώνα, μαζεύτηκαν στον αγωνιστικό χώρο 262 παιδιά (131 από την κάθε πλευρά του φιλέ), βάζοντας το Κλειστό του Γέρακα στο βιβλίο Γκίνες.
Στο αγωνιστικό μέρος, η ομάδα των ξένων νίκησε τον αγώνα με 2-1 σετ. Πολυτιμότερη παίκτρια (MVP) αναδείχθηκε η Σέρβα ακραία, Αλεξάντρα Κρνσέβιτς του Μαρκόπουλου. Τον διαγωνισμό καρφωμάτων κέρδισε η Κολομβιανή Τζέσικα Ανγκούλο της Κερατέας και το διαγωνισμό του σερβίς κέρδισε η Τσέχα Γιάνα Σιμάνκοβα του Ηρακλή Κηφισιάς. 

Γραφείο Τύπου
210 66 04 657

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york