Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Θρίλερ με το πτώμα άγνωστου άντρα που βρέθηκε σε εξοχική κατοικία στο Πόρτο Ράφτη

Θρίλερ με πτώμα άγνωστου άντρα που βρέθηκε σε εξοχική κατοικία στο Πόρτο Ράφτη σε πλήρη αποσύνθεση. Το πτώμα (κατά πάσα πιθανότητα αλλοδαπού) βρήκε άντρας αλβανικής καταγωγής, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο Αλβανός υπήκοος είχε εντολή από την ιδιοκτήτρια της εξοχικής κατοικίας να πάει εκεί προκειμένου να καθαρίσει το σπίτι και τον κήπο.

Ο εργάτης από την πρώτη στιγμή που πήγε στο σπίτι, λόγω της έντονης δυσοσμίας, νόμιζε πως κάποιο ζώο κατάφερε να μπει μέσα και ψόφησε. Ψάχνοντας ήλθε αντιμέτωπος με το αποτρόπαιο θέαμα: το πτώμα ενός άντρα, και μάλιστα σε πλήρη αποσύνθεση. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ στο σημείο έφθασε και ο ιατροδικαστής.

Οι αστυνομικοί δίπλα από το πτώμα βρήκαν ένα σάκο με ρούχα. Εκεί ανακάλυψαν και μία άδεια οδήγησης από το Ιράκ. Ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε την αυτοψία-νεκροψία δεν διαπίστωσε -εμφανή τουλάχιστον- ίχνη εγκληματικής ενέργειας. Βέβαια, περισσότερα συμπεράσματα για τα αίτια θανάτου του άτυχου άντρα θα βγουν μόλις ολοκληρωθεί η νεκροτομή, που θα διενεργηθεί σήμερα.

Η πρώτη εκτίμηση των αστυνομικών κάνει λόγο για άστεγο αλλοδαπό ο οποίος μάλλον βρήκε κατάλυμα στο συγκεκριμένο εξοχικό, όπου κάτω από άγνωστες συνθήκες πέθανε.

espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york