Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

REDS: Εκδόθηκε η άδεια του Εμπορικού Πάρκου στο ακίνητο της Γυαλού στα Σπάτα Αττικής


Η REDS σε συνέχεια παλαιοτέρων ενημερώσεων της, ανακοινώνει, ότι εκδόθηκε από το αρμόδιο Πολεοδομικό Γραφείο η οικοδομική άδεια για τις εργασίες κατασκευής της α' φάσης (περίπου 31.000 μ2) του Εμπορικού Πάρκου στο ακίνητο της Γυαλού στα Σπάτα Αττικής, ιδιοκτησίας της κατά 100% θυγατρικής της "ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΕ". Η πορεία των μισθώσεων προχωράει ικανοποιητικά και σε μεγάλο ποσοστό βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Η εταιρεία με την ολοκλήρωση του χρηματοδοτικού προγράμματος θα προχωρήσει άμεσα τις εργασίες κατασκευής. Η λειτουργία του Πάρκου αναμένεται το Α' Εξάμηνο του 2011.

Το εμπορικό πάρκο Γυαλού βρίσκεται 15 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας. Ο πληθυσμός στην περιοχή της ‘ακτίνας επιρροής’ ανέρχεται σε 1.6 εκατομμύρια κατοίκους, με χρόνο πρόσβασης που δεν ξεπερνά τα 30 λεπτά. Πρόκειται για το μεγαλύτερο εμπορικό πάρκο στην Ελλάδα.

Τα εμπορικά πάρκα συχνά στερούνται "ατμόσφαιρας". Το εμπορικό πάρκο Γυαλού έχει σαν στόχο να παρέχει μία διαφορετική, πιο φιλόξενη εμπειρία στον επισκέπτη του.

Στις εγκαταστάσεις του θα περιλαμβάνονται μία υπεραργορά, καταστήματα ιδιοκατασκευών, παιχνιδιών, επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών ενώ θα βρίσκεται δίπλα από το εκπτωτικό χωριό McArthur Glenn (Designer Outlet) σε τμήμα γης που πωλήθηκε στην McArthur Glenn από την REDS).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york