Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΟΥΡΑΣ: ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

|

Φίλες και φίλοι,

Oι οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες σε ολόκληρο τον κόσμο, απαιτούν ισχυρές, υπεύθυνες και αποφασιστικές κυβερνήσεις.


Σε αυτή την κρίσιμη καμπή, η Νέα Δημοκρατία και ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στέκονται με σοβαρότητα και ειλικρίνεια, σε αντίθεση με την ανεύθυνη στάση της Αντιπολίτευσης.


Στο δύσκολο αγώνα που πρέπει να δώσουμε με μεταρρυθμίσεις και τομές για ένα καλύτερο αύριο χωρίς τα βάρη του παρελθόντος, συμμετέχω με όραμα και ρεαλισμό.

Τόσο ως Βουλευτής όσο και ως Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.

Συμμετείχα ενεργά στις αποφάσεις εκείνες που στοχεύουν όχι μόνο στο μετριασμό των επιπτώσεων της κρίσης, αλλά και στην επίλυση χρόνιων, δομικών προβλημάτων της χώρας, πάντοτε με επίκεντρο τον πολίτη και το συμφέρον της πατρίδας μας. Από όλες τις θέσεις που υπηρέτησα, καθιέρωσα άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με τους συμπολίτες μου.
Με την καθημερινή επαφή μας, εστίασα στα πραγματικά προβλήματα και εμβάθυνα στις ιδιαιτερότητες της Αττικής, την οποία υπηρετώ με πίστη και συνέπεια, χάρη στην εμπιστοσύνη με την οποία με τιμάτε όλα αυτά τα χρόνια.

Εσείς είστε η δύναμη που με οπλίζει με την επιμονή και το σθένος που χρειάζομαι, ώστε να αναζητώ τις καλύτερες λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν.

Λύσεις τις οποίες δεσμεύομαι να συνεχίσω να προωθώ δυναμικά και μετά την 4η Οκτωβρίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york