Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Δένδιας προς δημάρχους: Να αντιμετωπίσουμε μαζί την εγκληματικότητα

l Τη συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που χαρακτήρισε απολύτως αναγκαία και απαραίτητη, ζήτησε από δημάρχους της Αττικής...
ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας.
Στο πλαίσιο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε εχθές στο υπουργείο, παρουσία και του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Πάτροκλου Γεωργιάδη, ο κ. Δένδιας επισήμανε πως η Ελληνική Αστυνομία και γενικά τα Σώματα Ασφαλείας χρειάζονται τη συνδρομή των δήμων για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τη μικρή, τη μεσαία αλλά και τη μεγάλη εγκληματικότητα και την παράνομη μετανάσταση.
«Στην πρώτη συνάντηση με τους Δημάρχους της Αττικής, αντηλλάγησαν απόψεις και δώσαμε την ευκαιρία σε όσους παρευρίσκοντο, να εκφράσουν τις απόψεις τους και να μας κάνουν τις παρατηρήσεις τους, σε θέματα της αρμοδιότητάς μας. Συζητήθηκαν τα άμεσα ζητήματα της πρόληψης και της πυρόσβεσης, ετέθησαν ζητήματα αστυνόμευσης και προβλήματα τα οποία υπάρχουν σε όλη την Αττική », τόνισε μετά το πέρας της σύσκεψης ο κ. Γεωργιάδης.
Συμπλήρωσε δε, ότι «έγινε μια πρώτη πολύ σοβαρή εποικοδομητική συζήτηση. Το Υπουργείο θα εξετάσει τα αιτήματα των Δημάρχων που χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση. Ετέθησαν φυσικά και αιτήματα για τα οποία χρειάζεται χρόνος, για τα οποία επίσης θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια και θα προσπαθήσουμε να τα επιλύσουμε».

aftodioikisi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york