Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Θέμα συντονισμού κυβέρνησης έθεσε ο Φώτης Κουβέλης


Θέμα συντονισμού της κυβέρνησης έθεσε σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, κατά την επίσκεψή του ιδίου και του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου στο σπίτι του Αντώνη Σαμαρά στην Κηφισιά, χθες το απόγευμα.

Η εικόνα της κυβέρνησης τις πρώτες ημέρες προβληματίζει και τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Πολύ περισσότερο που μια νεοεκλεγμένη κυβέρνηση εκμεταλλεύεται το πρώτο διάστημα της ζωής της προκειμένου να εμπεδώσει δυναμική στους πολίτες, αλλά και να περάσει τα όποια δύσκολα μέτρα απαιτηθούν.

Το θέμα του συντονισμού, ωστόσο, που βεβαίως σύμφωνα με το Σύνταγμά μας είναι αποκλειστική ευθύνη και αρμοδιότητα του πρωθυπουργού, αφού οι άλλοι δυο αρχηγοί που τη στηρίζουν μόνο επισημάνσεις και προτάσεις μπορούν να κάνουν, θα συζητηθεί μετά τη Σύνοδο Κορυφής.

Πρώτιστο καθήκον, όπως συμφώνησαν χθες Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης είναι η επιτυχής έκβαση της Συνόδου Κορυφής, ενώ μετά από αυτή θα οριστικοποιηθεί και η σειρά των πρώτων νομοθετημάτων που θα έρθουν στη Βουλή.

Παράλληλα Βενιζέλος και Κουβέλης θα έχουν λόγο για τη στελέχωση των οργανισμών του δημοσίου, ωστόσο και αυτή η συζήτηση θα διεξαχθεί μετά τη Σύνοδο Κορυφής.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york