Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Σε ρήξη Βενιζέλος - Λοβέρδος



Σε ρήξη οδηγούνται οι σχέσεις Βενιζέλου-Λοβέρδου, παρά το φλερτ που είχαν προεκλογικά και που οδήγησε στη χρησιμοποίηση της λέξης LOVE-τα αρχικά των επωνύμων τους-ώστε να περιγράψει την αρμονική τους πορεία.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πρότεινε και χθες, όπως και το βράδυ των εκλογών, την θέση του αντιπροέδρου του κόμματος στον Α. Λοβέρδο, πλην όμως ο πρώην υπουργός στην μακρά τηλεφωνική τους συνομιλία, αρνήθηκε. «Έχουμε διαφορετικές στρατηγικές» απάντησε γεγονός που παραπέμπει σε αντιπαράθεση μεταξύ τους, μετά την θερινή «σιωπή» που φέρεται να έχει υιοθετήσει για τον εαυτό του ο Α. Λοβέρδος.

Εν αντιθέσει με τον Α. Λοβέρδο, πάντως, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε αποδεκτή την πρόταση του Προέδρου του κόμματός του και αναλαμβάνει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με τις χθεσινοβραδινές πληροφορίες στη θέση του Β΄ εκπροσώπου τοποθετείται η Εύη Χριστοφιλοπούλου, φαβορί για τη θέση του Γραμματέα της ΚΟ είναι ο Γιάννης Μανιάτης, ενώ για τη θέση του Διευθυντή της ΚΟ επικρατέστεροι ήταν ο Βασίλης Γερανίδης και ο Βαγγέλης Αργύρης.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york