Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012

Έκτακτη σύσκεψη για τα χρέη προς τους φαρμακοποιούςΈκτακτη σύσκεψη με θέμα την εξασφάλιση της χρηματοδότησης για την εξόφληση των υποχρεώσεων του ΕΟΠΥΥ απέναντι στους φαρμακοποιούς έχουν συγκαλέσει για σήμερα, Τρίτη, οι ηγεσίες των υπουργείων Υγείας και Εργασίας.

Εκτός από τους υπουργούς Υγείας και Εργασίας Α. Λυκουρέντζο και Ι. Βρούτση και τον αναπληρωτή υπουργό υγείας Μ. Σαλμά, στη σύσκεψη θα συμμετέχουν ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Γ. Βουδούρης, ο διοικητής του ΙΚΑ Ρ. Σπυρόπουλος, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου Θ. Αμπατζόγλου και οι πρόεδροι των άλλων Ταμείων.

Το απόγευμα της Δευτέρας, κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, αποφασίστηκε η άρση της πίστωσης στη χορήγηση φαρμάκων στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ την 1η Ιουλίου, αν μέχρι τις 30 Ιουνίου δεν έχουν τακτοποιηθεί οι οφειλές του Απριλίου.

Σημειώνεται ότι οι φαρμακοποιοί της Αθήνας, οι οποίοι διεκδικούν και την τακτοποίηση των οφειλών του 2011, συνεχίζουν κανονικά τις κινητοποιήσεις έως τις 30 Ιουνίου.


ΠΗΓΗ: in.gr0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis

 
Free Host | lasik surgery new york