Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Προσφορά του Athens Information Technology στους Μαθητές Λυκείου του Δήμου Μαρκοπούλου

ex005

Προσφορά του Athens Information Technology

στους Μαθητές Λυκείου του Δήμου Μαρκοπούλου

Το Athens Information Technology (Α.Ι.Τ.) προσφέρει έκπτωση 10% σε μαθητές από τις τρεις τάξεις των Λυκείων του Δήμου Μαρκοπούλου, για το καλοκαιρινό Πρόγραμμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού «Meet your Future» (Συνάντησε το Μέλλον σου).

Το Πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί για έβδομη συνεχή χρονιά, από 22 έως 24 Ιουνίου 2012, στις εγκαταστάσεις του Α.Ι.Τ. στην Παιανία και έχει ως στόχο, να αποκτήσουν οι ενδιαφερόμενοι μια ακριβή αντίληψη για τις κλίσεις τους, τις ικανότητές τους, τις ανάγκες της αγοράς και τα επαγγέλματα του μέλλοντος, που θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους, όταν επιλέγουν σπουδές και επαγγελματική σταδιοδρομία.

Αυτό επιτυγχάνεται με τα εξατομικευμένα τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, την εξοικείωση με τις έννοιες της καινοτομίας και επιχειρηματικότητας και την ενημέρωση για τη χρήση των τεχνολογιών της πληροφορικής και των επικοινωνιών, ως εργαλείο σε όλα ανεξαιρέτως τα επαγγέλματα. Το πρόγραμμα συνδυάζει εργαστήρια και παρουσιάσεις από νέους 18 - 22 ετών, που έχουν πετύχει κάτι αξιοθαύμαστο, από καθηγητές του ΑΙΤ και άλλους διακεκριμένους επαγγελματίες της Ελλάδας και του εξωτερικού (ζωντανά, αλλά και με συνδέσεις με το Harvard και άλλα πανεπιστήμια).

Το κόστος συμμετοχής των 125 Ευρώ (έκπτωση 10% επί της αρχικής τιμής των 145 Ευρώ), καλύπτει σημειώσεις, μαθησιακό υλικό, διεξαγωγή του Τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων «Horizon», γεύματα και συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Μαζί με την έκπτωση, το AIT προσφέρει τη μία (1) σε κάθε τρεις (3) συμμετοχές από το ίδιο Σχολείο, όπως και Πιστοποιητικό παρακολούθησης του Προγράμματος «Meet Your Future», για κάθε μαθητή που θα συμμετάσχει.

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους στο www.ait.gr/mfy, έως και την 11η Ιουνίου 2012. Οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν από την ακαδημαϊκή επιτροπή του AIT και οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν για το αποτέλεσμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, αλλά και το Μη Κερδοσκοπικό, Εκπαιδευτικό και Ερευνητικό Κέντρο Αριστείας ΑΙΤ, μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Λάρα Μπαρμπούρ, στο τηλέφωνο 210-6682704 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση lbar@ait.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york