Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Εθελοντική Ενισχυτική Διδασκαλία από τους καθηγητές του 7ου Γυμνασίου Αχαρνών το καλοκαίρι

Σας γνωστοποιούμε ότι σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας συζητήθηκε η δυνατότητα  ενίσχυσης των μαθητών του Γυμνασίου μας, οι οποίοι θα παραπεμφθούν για επανεξέταση το Σεπτέμβριο.

Η  πρωτοβουλία αυτή έχει σα στόχο την αποτελεσματικότερη βοήθεια προς στους μαθητές μας  χωρίς την οικονομική επιβάρυνση των οικογενειών τους, σε εποχές δύσκολες για τη Χώρα μας και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με μέρος του διδακτικού προσωπικού του σχολείου μας.

Τόσο η Δ/νση του σχολείου όσο και το υπόλοιπο διδακτικό προσωπικό αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή και ανταποκρίθηκαν θετικά και άμεσα, παρ΄όλο που θα εργαστούν εθελοντικά, άνευ αμοιβής.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν το μήνα Ιούλιο και θα καλύψουν την ύλη των Μαθηματικών, της Φυσικής, της Χημείας, της Βιολογίας και όλων των φιλολογικών μαθημάτων. Το δε πρόγραμμα θα καθοριστεί σε συνεννόηση με τους ενδιαφερόμενους μαθητές και κατόπιν έγγραφης αιτήσεως από τους γονείς – κηδεμόνες τους.

Τα έντυπα αίτησης θα υπάρχουν στο γραφείο της Δ/νσης του σχολείου από αύριο Τρίτη 26 Ιουνίου. 

 Το Δ.Σ. του Συλλόγου ήδη απέστειλε  έγγραφο προς τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής και προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αχαρνών προς έγκριση του αιτήματος και την υποστήριξη τους σε αυτή την πρωτοβουλία και ευελπιστεί ότι θα γίνει αποδεκτό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york