Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΤΩΡΑ: Βγήκε από το νοσοκομείο ο πρωθυπουργός - Στις 19.00 θα μιλήσει με Ομπάμα - Γρίφος ακόμα οι προθέσεις Ράπανου





- Δεν εξαρτώνται όλα από την υγεία του
- Αύριο εξιτήριο για το νεο υπουργό Οικονομικών ο οποίος δεν έχει ορκιστεί ακόμα
- Ο Δ.Αβραμόπουλος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Σύνοδο Κορυφής
- Βενιζέλος και Κουβέλης εκφράζουν ενστάσεις σε κατ' ιδίαν συναντήσεις
- Στην Κηφισιά μεταφέρεται το πρωθυπουργικό γραφείο
- Αύριο συνάντηση Σαμαρά - Αβραμόπουλου

Η Δευτέρα 25/06 βρίσκει τη νεα κυβέρνηση να πορεύεται βάσει ιατρικών ανακοινωθέντων.

Βάσει αυτών προγραμματίζονται και οι επαφές του πρωθυπουργού, ακόμα και με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, η μη μετάβασή του στις Βρυξέλλες για μια από τις πιο κρίσιμες συνόδους κορυφής, αλλά και αν η Ελλάδα θα έχει υπουργό Οικονομικών τον κ.Βασίλη Ράπανο. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ κ.ΡΑΠΑΝΟΥ)

Σύμφωνα λοιπόν με το πρόγραμμα:

Αυτή την ώρα ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στο μάτι παίρνει εξιτήριο από το Αττικόν. Θα πρέπει να μείνει σπίτι του σε ακινησία - σύμφωνα με τις συστάσεις των γιατρών - μια εβδομάδα.

Δυο ώρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 18.50 θα μιλήσει στο τηλέφωνο με τον Μπαράκ Ομπάμα και στο ενδιάμεσο, ή αργότερα, θα συναντηθεί με τους κυρίους Κουβέλη και Βενιζέλο για να αποφασισθεί αν θα πάνε στις Βρυξέλλες συνοδεύοντας τον κ.Αβραμόπουλο ή όχι.

Την ίδια ώρα όλοι περιμένουν με αγωνία την απάντηση του Βασίλη Ράπανου για το αν θα ορκιστεί τελικά υπουργός Οικονομικών. Αυτό θα εξαρτηθεί από την κατάσταση της υγείας του και τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβάλλεται συνεχώς.

Τα σενάρια πάντως, δίνουν και παίρνουν. Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν, όπως λέγεται, κατά τη διάρκεια της ημέρας, οπότε και ο κ. Ράπανος θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό για να του ανακοινώσει τις αποφάσεις του.

Ο Β. Ράπανος αναμένεται να πάρει αύριο εξιτήριο, ωστόσο κάποιοι λένε πως δεν είναι το (υπαρκτό) πρόβλημα υγείας το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σε ότι αφορά στην ανάληψη των καθηκόντων του, καθώς φαίνεται πως δεν έχει ικανοποιηθεί πλήρως ως προς τα εχέγγυα που είχε ζητήσει σε ό,τι αφορά στη στελέχωση συγκεκριμένων υπουργείων τα οποία είναι κρίσιμα για την άσκηση της οικονομικής πολιτικής και την προώθηση των δημοσιονομικών αλλαγών που επιβάλλονται από τους εταίρους και δανειστές μας.

newsit

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york