Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Οικιακή βοηθός έκλεψε 1 εκατ. ευρώ από επιχειρηματία στη Βούλα!

Φωτογραφία ΑρχείουΚλοπή-μαμούθ σε βίλα γνωστού επιχειρηματία στη Βούλα από Γεωργιανή οικιακή βοηθό. Η αλλοδαπή που συνελήφθη και αποτελεί, σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλος κυκλώματος κατάφερε να αρπάξει μετρητά που αγγίζουν το 1.000.000 ευρώ από τη βίλα του εργοδότη της. Στα δίχτυα της Ασφάλειας έπεσαν και δύο ακόμη άτομα, ενώ σε κρύπτη πλυντηρίου αυτοκινήτων στον Κολωνό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 573.800 ευρώ.
Η περίεργη υπόθεση με κεντρικά πρόσωπα τη… μακρυχέρα αλλοδαπή οικιακή βοηθό και φόντο το 1.000.000 ευρώ άρχισε, σύμφωνα με πληροφορίες, να ξετυλίγεται στις αρχές Μαΐου όταν ο επιχειρηματίας διαπίστωσε πως ένα μεγάλο χρηματικό ποσό είχε κάνει φτερά από το σπίτι του, μαζί με το ρευστό και η οικιακή βοηθός έσπευσε να καταγγείλει το περιστατικό στην Ασφάλεια.
Την υπόθεση χειρίστηκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι άντρες της οποίας ύστερα από έρευνες στα ψηφιακά ίχνη της γυναίκας και ειδικότερα σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook) κατάφεραν να την εντοπίσουν. Ετσι, σήμερα το πρωί μετείχαν στην επιχείρηση και πέρασαν χειροπέδες στη νεαρή και σε δύο ακόμη άτομα συνεργούς της.
Παράλληλα, κατάσχεσαν ένα μέρος της μεγάλης μπάζας που είχαν κρύψει σε ειδικό χώρο πλυντηρίου αυτοκινήτων στον Κολωνό.

protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york