Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Αποκλείστηκαν από την αποστολή της Εθνικής Τζιόλης και Κονέ

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης και ο Παναγιώτης Κονέ είναι οι δύο παίκτες που επέλεξε ο κ. Φερνάντο Σάντος να μην συμπεριληφθούν στην τελική 23άδα της εθνικής ποδοσφαίρου για το Euro. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανακοίνωσε την απόφασή του στους ποδοσφαιριστές και την Τρίτη (29/5) η ΕΠΟ θα αποστείλει στην UEFA τη λίστα με τους «εκλεκτούς».

Πάντως, μολονότι για τον Κονέ η απόφαση ήταν αναμενόμενη (αποβλήθηκε και στο πρόσφατο φιλικό της Εθνικής με την Σλοβενία) δεν ισχύει το ίδιο και για τον Τζιόλη, λόγω έλλειψης κλασικών αμυντικών χαφ από το δυναμικό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τον άσο της γαλλικής Μονακό «κέρδισε στο νήμα» ο έτερος κεντρικός μέσος της ΑΕΚ Γρηγόρης Μάκος αλλά και ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Καϊζερσλάουτερν Κώστας Φορτούνης, ο οποίος, κατά πολλούς, ήταν το φαβορί για να αποχωρήσει από την αποστολή πρόωρα. Παρ' όλα αυτά η εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε στο διάστημα που αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τους Σλοβένους τον στέλνει στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Αναλυτικά η τελική 23άδα της Εθνικής για το Euro:
Τερματοφύλακες: Mιχάλης Σηφάκης (Άρης), Κώστας Χαλκιάς (ΠΑΟΚ), Αλέξανδρος Τζόρβας (Παλέρμο). 

Αμυντικοί: Βασίλης Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Αβραάμ Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Σάλκε), Στέλιος Μαλεζάς (ΠΑΟΚ), Χοσέ Χολέμπας (Ολυμπιακός), Γιώργος Τζαβέλλας (Μονακό), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Βέρντερ Βρέμης). 

Μέσοι: Γρηγόρης Μάκος (ΑΕΚ), Γιάννης Μανιάτης (Ολυμπιακός), Κώστας Κατσουράνης (Παναθηναϊκός), Γιώργος Καραγκούνης (Παναθηναϊκός), Γιώργος Φωτάκης (ΠΑΟΚ), Κώστας Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν). 

Επιθετικοί: Γιώργος Σαμαράς (Σέλτικ), Δημήτρης Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Φάνης Γκέκας (Σαμσουνσπόρ), Νίκος Λυμπερόπουλος (ΑΕΚ), Κώστας Μήτρογλου (Ατρόμητος), Σωτήρης Νίνης (Παναθηναϊκός), Γιάννης Φετφατζίδης (Ολυμπιακός).

http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=459807



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york