Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Η Δημοκρατική Αριστερά Ραφήνας Πικερμίου αποσύρει τη στήριξή της στην παράταξη Δημοτική Αλλαγή Ραφήνας-Πικερμίου του Γιώργου Χριστόπουλου

026

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Η Δημοκρατική Αριστερά Ραφήνας Πικερμίου αποσύρει τη στήριξή της στην παράταξη Δημοτική Αλλαγή Ραφήνας-Πικερμίου του Γιώργου Χριστόπουλου και αποχωρεί από τη δημοτική πλειοψηφία.

Οι δεκαπέντε μήνες της συμπαράταξης ανέδειξαν σοβαρά προβλήματα στην ειλικρίνεια και τη συλλογικότητα της συνεργασίας σε σημαντικούς τομείς της τοπικής αυτοδιοίκησης μεταξύ των οποίων είναι:

α. Η άρνηση της υλοποίησης των συμφωνηθέντων προεκλογικά προτάσεών μας ως προς την αναμόρφωση της πόλης μας

β. Η αδιαφάνεια στη διαχείριση των κονδυλίων ιδιαίτερα του ΔΟΠΑΠ.

γ. Η αδιευκρίνιστη στάση του δημάρχου και η συνεχιζόμενη στήριξη και η εμπιστοσύνη του προς την αντιδήμαρχο στο ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα που αφορά στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της μεγάλης αξίας δημοτικής έκτασης στο Ντράφι την οποία διεκδικεί τοπικός ιδιωτικός συνεταιρισμός.

Επειδή κρίνουμε ότι όλα αυτά στρέφονται ενάντια στα συμφέροντα του δήμου και καθιστούν αδύνατη πλέον τη συμπόρευση μας μαζί του, περνάμε στον χώρο της αντιπολίτευσης.

Η Δημοκρατική Αριστερά θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των δημοτών της Ραφήνας και του Πικερμίου προτείνοντας από δω και στο εξής δημόσια τα έργα και τις δράσεις που θεωρεί αναγκαία, και ασκώντας επίσης δημόσια τον έλεγχο στην τοπική εξουσία συμπορευόμενη με τις ουσιαστικές επιθυμίες και ανάγκες των πολιτών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york