Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της 14χρονης από τον Πειραιά

1506-300x178 Σε θρίλερ εξελίσσεται η μυστηριώδης εξαφάνιση της αδερφής γνωστού μπασκετμπολίστα. Η Δέσποινα Τσαπρούνη, αδερφή του παίχτη του Ηλυσιακού Κώστα Τσαπρούνη, έφυγε από το σπίτι της στις δύο τα ξημερώματα περασμένης Τετάρτης και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Παρά τις συνεχείς έρευνες της αστυνομίας και την ανακοίνωση εξαφάνισής της από το «Χαμόγελο του Παιδιού», τα ίχνη της μικρής δεν έχουν εντοπιστεί. Η οικογένεια της μικρής ζει ένα μεγάλο δράμα και απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για την 14χρονη Δέσποινα να επικοινωνήσει με την Αστυνομία ή με το «Χαμόγελο του Παιδιού». Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως η ανήλικη κοπέλα έφυγε από το σπίτι της με βοήθεια φίλων της και έμεινε για 1-2 ημέρες σε ένα φιλικό της σπίτι, απ’ όπου όμως στη συνέχεια έφυγε και από εκεί.

Η Αστυνομία προσπαθεί να προσεγγίσει το φιλικό περιβάλλον της ανήλικης κοπέλας με συνεχείς καταθέσεις, απ’ όπου θεωρεί, ότι θα καταλήξει και στο που βρίσκεται η 14χρονη, αλλά και στους λόγους που την ώθησαν να πράξει έτσι. Η Δέσποινα έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1.72 εκ. και βάρος 56 κιλά. Έχει μαζί της σχολική τσάντα (ανοιχτό μωβ), φορά φούξια σανδάλια και πολλά βραχιόλια στα χέρια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, να επικοινωνεί τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες) στο 10-56, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και με όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york